Hos Canal Digital får du altid store oplevelser ud af dit TV. Den høje båndbredde, vi har valgt til vores TV-signal, giver stabil billedkvalitet og god lyd, så hvert eneste program står knivskarpt. Altid.

Lige nu har vi et godt tilbud på vores mest populære TV-pakke.
Satellit

Som kunde hos Canal Digital modtager du dit TV-signal direkte fra en satellit. Derfor er du altid sikret fuld kapacitet på TV-signalet. Det betyder, at uanset hvor du bor i Danmark – land eller by, øst eller vest – får du præcis samme høje, stabile billedkvalitet og gode lyd. Vi sender uden om kabelføring i jorden, så TV-signalet er – i modsætning til internetbaseret TV – uafhængigt af, om andre i husstanden bruger internettet. Hos os oplever du med andre ord ikke at få afbrudt eller forringet din TV-oplevelse på grund af kabelnedbrud. Lige nu har vi et godt tilbud på vores mest populære TV-pakke.

Formel 1 på TV3 Sport 1

Som at være der selv

Få endnu større oplevelser ud af dit TV. Med stabile, knivskarpe billeder og god lyd kan du virkelig leve dig ind i det, der foregår på skærmen. Det er næsten, som at være der selv.

C More

Er du til underholdning, spænding, drama, barnlig sjov eller voksen alvor? Lige meget hvad du foretrækker, så fortjener godt indhold altid at blive set og hørt i god, stabil billedkvalitet. Hvad ellers? Prøv alt indhold i knivskarp billedkvalitet. Lige nu har vi et godt tilbud på vores mest populære TV-pakke.