f

Log ind

       

Nyt fra kanalerne 

Af alle planeterne i vores solsystem har Mars altid spillet en særlig rolle i vores kollektive fantasi og som brændstof for spekulationer om liv på andre planeter. Ønsket om at....

Læs mere her

Prøv C More, den første måned koster 0 kr.*

Opgrader din tv-pakke med masser C More Film og Serier. C More Film og Serier giver dig tv uden reklameafbrydelser døgnet rundt!

Læs mere om C More her

 

 

*Forudsætter tv-pakke fra Canal Digital og tilmelding til Betalingsservice 9,75 kr./md. ellers 49 kr. pr. faktura.

Underholdning

Der er massevis af aktuelle og kommende underholdningsprogrammer du bare ikke må gå glip af, som giver alt fra gode grin til spændende historier, der går lige i hjertet.

Læs mere om Underholdning

Genreikon SportSport

Canal Digital har alt den bedste sport. Du får fodbold, håndbold, tennis, cykelsport, motorsport, kampsport, badminton, EM, VM og OL, der er noget for alle indenfor sportens verden.

Læs mere om Sport

Genreikon Tv-serierTv-serier

Med Canal Digital får du adgang til de nyeste premiere og sæsoner af de fedeste og mest populærer tv-serier. Dette er din indgang til nyheder og overblik over helt nye serier og nye sæsoner.  

Læs mere om Tv-serier

Genreikon DokumentarDokumentar

Med vores brede udvalg af kanaler giver vi dig de største og bedste dokumentarserier, der vil facinere og forundre. Der er alt fra den nyeste videnskab til de skarpeste billeder fra dyrenes verden.    

Læs mere om Dokumentar

Genreikon Børne-tvBørne-tv

Skal du have tv til børnene, så er det Canal Digital. Vi har et bredt udvalg af kanaler i børnehøjde med bla. Disney kanalerne, Cartoon Network og de nyeste børnefilm On Demand via GO Filmleje.

Læs mere om Børne-tv

citat