f

Log ind

       

Soy Luna på Disney

Snart ruller en ny tv-serie fuld af dilemmaer, musik og rulleskøjter over skærmen på Disney Channel. En serie produceret af de samme, som skabte hitserien Violetta

Soy Luna

Så er nedtællingen begyndt! Disney Channel kan nu offentliggøre, at den nye, store tv-serie Soy Luna endelig får dansk premiere til oktober. En serie med masser af rulleskøjter, romantik, humor og musik. Soy Luna vil blive sendt alle hverdage på Disney Channel med dansk tale. Men det er ikke det eneste danske islæt i denne nye serie.

Dansk titelsang

Soy Lunas titelsang indspilles på dansk af 18-årige Julie Bjerre, som er kendt fra Disney Channels program The Club og Radio Disney Music Awards 2016. Julie har tidligere vundet tv-talentshowet Mentor og deltaget i det danske Melodi Grand Prix.

Bortset fra Julie Bjerres version af introsangen med den danske titel Vinger er soundtracket til tv-serien på spansk. Soundtracket Soy Luna, som er udgivet af Universal Music, blev udsendt allerede i februar og gik platin på blot fire dage med mere end 30.000 solgte eksemplarer i Argentina.

Italiensk idol

Soy Luna er skabt af Disney Channel Latinamerika og Disney Channel EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) af de samme, som lavede Disney Channels kæmpe successerie Violetta.

Skuespillerne i Soy Luna kommer blandt andet fra Mexico, Argentina og Spanien. Men også fra Italien. Derfor er Julie Bjerres stemme i titelsangen næppe det eneste, der vil vække genkendelsens glæde blandt Disney Channels fans, når Soy Luna indtager skærmen til oktober.

Italienske Ruggero Pasquarelli, som spillede Frederico i Violetta, har nemlig også en stor rolle som Matteo i Soy Luna.

Jeg er Luna

Soy Luna handler om Luna Valente spillet af Karol Sevilla. Præcis som alle andre i sin alder bor hun hjemme, går i skole og hænger ud med sine venner. Hun har også et deltidsjob på en fastfoodrestaurant, og i fritiden gør hun det, hun elsker allermest: At køre på rulleskøjter, mens hun lytter til musik, som hendes bedste ven Simon har skrevet.

Lunas liv ændrer sig brat, da hun sammen med sin familien flytter fra Mexico til et helt andet land; Argentina.  Luna skal nu vænne sig til et helt nyt liv, nye venner og en ny skole, hvor hun møder en luksusverden, som hun ikke rigtigt føler sig hjemme i. Luna søger tilflugt på sine rulleskøjter, og snart opdager hun rulleskøjtebanen Jam & Roller og dermed en helt ny verden på hjul.

Men spørgsmålet er, om Luna kan tilpasse sin rulleskøjtestil til freestylestilen og dans som de andre i Jam & Roller? I denne nye fase af Lunas liv blomstrer hendes passion for rulleskøjteløb og dans, alt imens hun møder nye venner, bliver forelsket og opdager sit sande jeg.

Descendants

Det får du på Disney Channel

Disney Channel er en børnefavorit og med god grund. På Disney Channel får børnene underholdning med alle de kendte og elskede Disney figurer, nye børne-serier til både store og små og alle de populære film med Løvernes Konge, Biler og mange andre Disney klassikere.

Disney Channel er

Børne-tv Streaming Live-tv Ugearkiv

Tv-pakke med Disney Channel

Tv-pakken Family
539 kr./md.*

*Forudsætter 6 mdrs. binding og tilmelding til Betalingsservice 9,75 kr./md. ellers 49 kr. pr. faktura. Family: 539 kr./md. Mindstepris 6 mdr. 3.292,50 kr. kr. Inkl standardinstallation (værdi 1.250 kr.), HD SMART (værdi 1.416 kr.), parabol (værdi 995 kr.). Streaming forudsætter tv-pakke fra Canal Digital og internetadgang enten via 3G, 4G eller wifi. Din tv-pakke afgør udbuddet af film og serier. Vi tager forbehold for pris- og produktændringer.
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få gode tilbud, deltag i konkurrencer og få nyheder fra Canal Digital.

Find den rette tv-pakke til dine behov

Programmet du sidder og læser om lige nu, kan du streame på smartphone og tablet!

Læs om Canal Digital GO

Trustpilot Canal Digital playtjenesten