f

Log ind

       

Stor dækning af Premier League

Fodboldkanalen 6'eren har fået fornyet rettigheder til at vise den engelske Premier League frem til 2016 og giver dig også det bedste fra den engelske liga hver weekend

Fodboldsæsonen 2015/2016 er igang med slutningen på en spænende sæson, som du kan følge det bedste fra hver weekend på 6'eren.  

Premier League rettigheder på 6'eren   

Oplev verdens ubetinget hårdeste fodboldliga, når de bedste engelske klubber kæmper en dramatisk kamp om mesterskabet. Hver weekend sendes topkampe fra Premier League. Brian Laudrup, Mikkel Bischoff, John ”Faxe” Jensen, Henrik Hoffmann og Kian Fonoudi er klar i studiet, mens Morten Bruun, Peter Piil, Morten Glinvad sidder klar foran mikrofonerne på stadions over hele England.

Oplev klubber som Manchester United, Tottenham, Arsenal og Manchester City dyste om pokalen, mens superstjerner som Wayne Rooney, Alexis Sánchez og danskerne Kasper Schmeichel og Christian Eriksen fortryller de engelske arenaer.

Chelsea, der er forsvarerende mestre i Premier League, var efterårets helt store skuffelse og måtte afskedige José Mourinho efter adskillige nederlag og mangel på vanligt niveau. Om storklubben vender et skuffende efterår til et pragtforår bliver et af forårets helt store Premier League-spørgsmål på 6’eren.

Masser af fodbold på 6'eren

Du kan altså glæde dig til mere end 100 Premier League kampe på 6'eren og 6'eren HD.

Herudover viser 6'eren også FA Cuppen og Liga Cuppen, "Capital One Cup", som Manchester City vandt i den forgangne sæson.

FA Cup

FA Cuppen er den ældste turnering i verden, og den mest prestigefyldte pokalturnering at vinde i England. I FA Cuppen på 6’eren kæmper topklubberne fra Premier League mod outsiderne fra de lavere rækker, der håber at kunne overraske deres fodboldmæssige storebrødre i kampen om en finaleplads på den mytiske nationalarena Wembley.

Capital One Cup

6’eren følger den mest uforudsigelige af de engelske pokalturneringer tæt. I Capital One Cuppen mødes holdene fra Premier League med mandskaber fra de lavere rækker, som hvert år trodser favoritværdigheden og formår at overraske de stjernespækkede hold i kampen om pokalen.

Community Shield

På et propfyldt Wembley bliver årets første pokal løftet højt i vejret på 6’eren, når sidste sæsons Premier League-mestre møder FA Cup-vinderen. Den traditionsrige kamp om det gyldne fad er garant for et sandt drama, der vil kickstarte ét af de to holds sæsoner.
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få gode tilbud, deltag i konkurrencer og få nyheder fra Canal Digital.

Find den rette tv-pakke til dine behov

Programmet du sidder og læser om lige nu, kan du streame på smartphone og tablet!

Læs om Canal Digital GO

Trustpilot Canal Digital playtjenesten