f

Log ind

       

THE LAST SHIP -En af TNTs største successerier

Baseret på William Brinkleys populære roman, fortæller The Last Ship historien om en global katastrofe, der næsten udsletter hele jordens befolkning

Takket være sin placering undgår flådeskibet U.S.S Nathan James, at blive offer for den ødelæggende tragedie. Nu må kaptajn Tom Chandler (Eric Dane) og hans besætning konfronterer virkeligheden, i en verden hvor de muligvis er blandt få overlevende.

Kapløbet om at redde verden intensiveres igen, når The Last Ship vender tilbage på TNT med en tredje og helt ny sæson. I USA rangerede serien i top 5 over dramaer på kabel-tv, og blev fornylig forlænget med en fjerde sæson. 

The Last Ship vender tilbage med en helt ny sæson på TNT

Efter den episk spændende afslutning på anden sæson, skifter Nathan James’ besætning deres fokus til Asien. Præsident Michener har nemlig hørt rygter om at den kinesiske leder, præsident Peng, har hamstret store mængder af ‘Scott Kuren’, i stedet for at fordele den til folket i regionen.

Michener sender Chandler til et globalt topmøde, for at efterforske dette, samt for at undersøge rygterne om en mulig mutation af den originale virus, der har forårsaget et nyt udbrud i Japan. Hvis mutationen har fundet sted, og Asien ikke er blevet beskyttet, er konsekvenserne for verden dystre.

Og eftersom Rachel Scott blev skudt i sidste sæson, og hendes skæbne stadig er ukendt, er håbet svindende.   

Tredje sæson af The Last Ship har premiere torsdag d. 22. september kl. 21.55 på TNT

TNT er Turner Broadcastings flagskib inden for underholdningsgenren med fængslende dramaserier og spændende film 24/7. Kanalen har et bredt udvalg af egenproducerede kvalitetsserier, som vises tæt på de amerikanske premieredatoer.

Eksempler er Steve Carells serie Angie Tribeca,  samt successerierne Falling Skies, The Last Ship and Murder in the First. TNTs egenproducerede serier blandes med andre populære serier som Burn Notice og Crossing Lines. 

Se "The Last Ship" på TNT med en tv-pakke fra Canal Digital

Tv-kanalen TNT med amerikanske serier og film finder du i tv-pakken Family hos Canal Digital.


Det får du på TNT

TNT er Turner Broadcastings flagskib inden for underholdningsgenren med fængslende dramaserier og spændende film 24/7. Kanalen har et bredt udvalg af egenproducerede kvalitetsserier, som vises tæt på de amerikanske premieredatoer. Eksempler er Sharon Stones Agent X, Jennifer Beals’ Proof og Edward Burns’ Public Morals samt successerierne Falling Skies og Murder in the First. 

TNT er

Film Serier Streaming Live-tv

Tv-pakke med TNT

Tv-pakken Family
539 kr./md.*

*Forudsætter 6 mdrs. binding og tilmelding til Betalingsservice 9,75 kr./md. ellers 49 kr. pr. faktura. Family: 539 kr./md. Mindstepris 6 mdr. 3.292,50 kr. kr. Inkl standardinstallation (værdi 1.250 kr.), HD SMART (værdi 1.416 kr.), parabol (værdi 995 kr.). Streaming forudsætter tv-pakke fra Canal Digital og internetadgang enten via 3G, 4G eller wifi. Din tv-pakke afgør udbuddet af film og serier. Vi tager forbehold for pris- og produktændringer.
Tilmeld dig vores nyhedsmail og få gode tilbud, deltag i konkurrencer og få nyheder fra Canal Digital.

Find den rette tv-pakke til dine behov

Trustpilot Canal Digital playtjenesten