f

Log ind

Canal Digital har scoret TV3+

Fra 1. januar viser Canal Digital de bedste kampe fra Champions League, Premier League og Superligaen samt alle de andre stærke sportsoplevelser på TV3+.

Så er du til international topfodbold og klasse-sport på tv, så kom ind i kampen, når bolden ruller. Tænd for spilleglæden!

Sportskanaler
 

Husk at du kan se endnu mere sport på bl.a. Eurosport 1, Eurosport 2 og 6'eren hos Canal Digital.

Glæd dig også til

Tv-pakker med TV3+

Canal Digital giver den også fuld gas med Formel 1, så er du til
hjulspin og klasse-sport på tv, så kom ud af pitten, når starten går.
Tænd for fartglæden!

Canal Digital er også på banen med NFL, så er du til amerikansk
fodbold og klasse-sport på tv, så vær på pletten, når fløjten lyder.
Tænd for kampgejsten! 

Og ikke nok med det...

Med tv-pakken Family får du også adgang til de nationale hovedkanaler i vores skandinaviske nabolande. Du får Norge med NRK1 og Sverige med SVT1, SVT2 og TV4.

7 gode grunde til at vælge Canal Digital

Knivskarpt billede og lyd

Canal Digital bruger så høj en båndbredde til tv-signalet, at billeder og lyd altid er i knivskarp kvalitet. Og det er ikke kun noget, vi siger. De fleste oplever en tydelig forskel ved sammenligning med andre signaler.

Prøv selv

Stream de nyeste film og serier

Som kunde hos os har du adgang til Canal Digitals streamingtjeneste GO, så du kan se tv, når og hvor det passer dig – på mobil, tablet, computer og tv. Du kan også leje film og serier og benytte Ugearkivet, hvor ugens udsendelser fra udvalgte kanaler er tilgængelige.

Se hvordan

Mest populære tv-kanaler

Canal Digital har to tv-pakker, du kan vælge imellem: Family med 61 kanaler og Local med 24. Begge pakker indeholder kanaler, som rigtig mange gerne vil se. Så uanset om du er til nyheder, dokumentar, film eller underholdning og reality, er der masser af tv for dig.

Se tv-pakkerne

Branchens bedste kundeservice

Vores kundeservice er flere gange kåret som branchens bedste. Med god grund, hvis vi selv skal sige det. Du kan ringe til os uden at skulle vente længe på at få kompetent hjælp. Chat med os, eller kontakt os på Facebook. Bare spørg. Vi er her for at hjælpe.

Få hjælp

Få lynhurtigt internet og telefoni med Canal Digital Connect

Med Canal Digital Connect kan du slå tre fluer med ét smæk. Vælg tv-pakke, og få bredbånd og fastnet-telefoni fra Telenor oveni til en fordelagtig pris. Hastigheden på internettet bestemmer du selv.

Se hvordan

TV i op til fire rum uden
at tv-pakken stiger

Hos Canal Digital kan du se tv i op til fire rum, uden at prisen på dit tv-abonnement stiger. Det eneste, du skal betale ekstra for, er de tv-bokse eller digitale kortlæsere, der skal være i hvert ekstra rum, og eventuel installation.

 

HD tv-boks med indbygget
wi-fi, harddisk og mulighed for
fjernoptagelse

Vores HD Entertain SMART tv-boks har indbygget wi-fi, 1 TB harddisk, brugervenlig fjernbetjening og ekstra hurtig processor. Du kan fjernoptage med mobilen eller afspille og optage flere programmer samtidigt - og det er bare nogle af boksens mange smarte funktioner.

Se mere

Trustpilot logo

5 stjerner

Simon Kristian Andersen, juli 2016

Fedeste Kanaler og Kanon Billede!

5 stjerner

Henrik, juli 2016

Godt sted til at begynde rejsen c",

Trustpilot Canal Digital playtjenesten