Satellitt

Tekniske udfordringer med OnePlace

Hvis du har en OnePlace-boks, kan du i øjeblikket lidt opleve tekniske udfordringer. Nogle problemer skyldes en fejl i boksens software, men andre i perioder kan skyldes vejrforhold - hvis det fx har sneet kraftigt. Det beklager vi selvfølgelig, og vores teknikere arbejder på højtryk for at finde årsagen og identificere de problemer, der kan opstå. Det giver os nemlig bedre mulighed for, at hjælpe dig med den rigtige løsning på lige netop dit problem. Nedenfor har vi listet de fem mest almindelige årsager til, at vores kunder kontakter os angående OnePlace. Der er korte forklaringer og i nogle tilfælde instruktioner til, hvad du kan gøre for at løse problemet.

Inden du ringer til os, er der nogle enkle ting, du kan prøve for at løse problemet

Dine indberetninger om fejl med din boks, er vi meget glade for - men inden du kontakter os, vil vi opfordre dig til at tjekke et par ting selv først. I nogle tilfælde kan du nemlig selv løse dit problem.

  1. Hvis du oplever forstyrrelser i billedet, skal du sørge for, at parabolen ikke er dækket af sne el. andet. Fjern i så fald forsigtigt sneen for at se, om billedet kommer tilbage.
  2. Uanset hvad problemet er. Prøv at afbryde strømmen, og lad boksen stå uden strøm i 15 sekunder. Tilslut derefter strømmen igen, og test om den fungerer.
  3. Hvis du ikke har et billede på kanalerne eller ikke finder f.eks. C More Film eller SVTs lokale kanaler. Foretag en automatisk konfiguration ved at gå til: Menu / Indstillinger / Satellit / Automatisk genkendelse
  4. Se gennem oversigten "Oplysninger om de fem mest almindelige årsager", hvis problemet, du oplever, står listet der. Her kan du finde yderligere info om, hvad du kan prøve

Hvis ingen af ​​ovenstående foranstaltninger løste dit problem, så er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre via chatten her på hjemmesiden, eller ved at ringe til os.

Oplysninger om de fem mest almindelige årsager

Her har vi listet de fem mest almindelige årsager til, at vores kunder kontakter os angående OnePlace TV-boksen.

Øvrige tips til en bedre OnePlace-oplevelse