Oppgrader til satellitt med Canal Digital

Syv fordele for dig, der allerede ser TV via satellit

Hvert år opgraderer tusindvis af seere til TV via satellit. Det gør de ved at blive kunde hos Canal Digital. Du er kunde hos os og har dermed allerede valgt opgraderingen, så du kan nyde fordelene ved TV via satellit. Men ikke alle er helt klar over, hvilke fordele de har som kunde hos os. Her er nogle af dem.

Vores satellitter svæver fredeligt i 36.000 kilometers højde. Deres eneste opgave er at sende TV-signaler hjem til vores kunder. Det betyder i praksis, at der ikke er noget, der forstyrrer billedet, som bliver sendt fra satellitten til din antenne – så længe du har frit udsyn i himmelretningen til satellitterne. Det giver enormt stabile signaler og dermed fine TV-billeder.

2. Flere kanaler, flere favoritter

Vi sender op til 77 kanaler i høj kvalitet samtidigt.

3. Bedre kvalitet på kanalerne

40 af vores kanaler sender vi i HD-kvalitet - og 1 kanal i UHD-kvalitet, hvilket bliver tydeligere, jo større TV du har – fordi flere pixels giver et skarpere billede.

At se flow-TV er den gode, gamle måde at se TV på. Men vores TV-vaner er i hastig forandring, og navnlig er friheden til at se, hvad man vil – når man vil – blevet vigtig for mange. Derfor kombinerer et abonnement hos os overlegent flow-TV med alt, du kan ønske dig af et moderne TV-abonnement med både start-forfra-funktion, streaming-app, ugearkiv og meget mere.

Vi har for nyligt introduceret smarte pakker for at give dig flere muligheder, når du skal sammensætte dit TV-abonnement. Hvis du vil supplere med flere kanaler eller streamingtjenester ud over basispakken, kan du kombinere vores mest populære tillægspakker og få fantastiske priser.

Naturligvis er der masser af programmer og begivenheder, der opleves bedst direkte. Alligevel er der ingen tvivl om, at det nogle gange er skønt at se en hel serie fra start til slut i dit helt eget tempo. Derfor omfatter alle vores kanalpakker et stort udvalg af serier og film, du kan streame via TV-boksen eller i appen. Uanset om du vælger HBO Nordic med sine prisvindende serier eller det store udvalg af film og serier for hele familien i Underholdning, for eksempel.

7. Det bedste fra begge verdener

Det er vores mål at sikre dig den bedste flow-TV-oplevelse – med overlegen lyd- og billedkvalitet. Det er derfor, vi sender TV via satellit. Men vi vil også være bedst til streaming. Derfor er Canal Digital perfekt til dig, der ønsker fuld fleksibilitet, når det gælder din favoritunderholdning. I vores ugearkiv kan du se dine favoritprogrammer i en hel uge, efter de er blevet sendt på TV. Vores arkiv med inkluderede serier og film kan du streame hvor og når som helst, og flere af titlerne kan du også hente og se offline. Vi tilbyder derudover flere af de mest populære streamingtjenester, så at du ikke alene kan samle alt på én faktura, men også få endnu bedre priser på de streamingtjenester, du allerede bruger, hvis du abonnerer hos os.

Space

Satellit giver store fordele:

Overlegen lyd- og billedkvalitet
Live-TV uden forsinkelser
Stabil TV-løsning uafhængig af internet
Dækning overalt
Op til 77 kanaler uden internet
40 HD-kanaler + 1 UHD-kanal