Se TV overalt

Den årlige tur til feriehuset i Spanien er blevet skiftet ud med en campingtur på Falster. Øhop på Hellas blev til en uges ferie på Bornholm og backpacking i Europa bliver erstattet af en vandretur på Hærvejen eller på Camønoen. Uanset hvilke planer du har for sommerferien, så er én ting sikkert: Canal Digital står for underholdningen! Vi giver dig samme udvalg, som du er vant til derhjemme – uanset hvor du befinder dig. Opgradér aftenenerne i sommerhus, i campingvognen eller på bilturen til sommer. Se TV hvor du vil og når du vil.

Canal Digital er supert for å se TV på hytta

Hvorfor skal du vælge Canal Digital?

1: Vores satellit leverer stabil og super god lyd- og billedkvalitet. 2: Vores egen streamingtjeneste er inkluderet for alle kunder - og den er fuldt integreret i TV-boksen. Du kan også streame alt dit indhold via din computer eller via vores app til din mobil, tablet, Apple TV4 og Samsung Smart TV. 3: Markedets markedets smarteste 4K TV-boks, parabol, oprettelse og standardinstallation er inkluderet i prisen. 4: Du kan sætte dit abonnement i bero i op til 6 måneder, så du ikke skal betale for TV i de måneder, hvor du ikke ser TV i sommerhuset eller andre steder.

Se TV overalt

Se TV overalt med Canal Digital-appen

Canal Digital-appen, der er inkluderet i dit abonnement, indeholder et stort udvalg af film og TV-serier, som du kan se alle steder, så længe du har adgang til nettet: på bilturen, i campingvognen eller i sommerhuset. Derfor behøver du ikke have fat i et eneste stykke værktøj for fortsat at have adgang masser af underholdning uden for hjemmet. Canal Digital-appen fungerer på alle skærme – inklusiv Samsung TV og Apple-TV – og giver dig dermed mulighed for at se lige det du vil – hvor og når du vil.

Har du brug for hjælp til at vælge?

Ring til os på 70 70 18 83, eller bliv ringet op

Er du ikke helt sikker på, hvilken TV-løsning der passer dig? Så hjælper vi dig gerne. Skriv dit nummer nedenfor, så ringer vi til dig.