Over Atlanten på Kanal 5
© 2020 Kanal 5

Se hele sæsoner af nogle af de bedste serier fra Kanal 5 – helt uden reklamer.

Har du fulgt spændt med, da seks kendte danskere stævnede ud på eventyr tværs over Atlanterhavet? Eller siddet på kanten af sofaen, når politiet i høj fart har jagtet flugtbilister? Så er der godt nyt! Lige nu kan du nemlig se den fulde 2. sæson af Kanal 5 serierne Plastikkongerne, Strøgvagterne, Fanget på politiets kamera og Over Atlanten. Du kan selvfølgelig se dem på din TV-boks hjemme i stuen, eller med vores streamingtjeneste – lige når du vil, hvor du vil og helt uden at blive afbrudt af reklamer. Herunder kan du læse lidt om programmerne - og klikke dig direkte til streamingtjenesten.

Over Atlanten

Kom med på vandet, når seks kendte danskere på 21 dage skal sejle tværs over Atlanterhavet med sejlskibet Challenger 93. Et fantastisk eventyr venter forude, men turen sætter deltagerne på prøve – både når det kommer til det fysiske, det mentale og sammenholdet i gruppen.

Strøgvagterne

Vi følger holdet af G4S-vagter, der sikrer trygge rammer for både butikker og handlende på Danmarks travleste gågade, Strøget i København. Dagene på Strøget byder på lidt af hvert for vagterne, der både håndterer dramatiske og mærkværdige situationer.

Fanget på politiets kamera

Endnu engang får vi indblik i Politiets video-arkiver, hvor vi med egne øjne ser, hvordan Politiet dagligt må på jagt efter trafikanter, der med høj fart og hensysløs kørsel skaber farlige situationer i trafikken.

Plastikkongerne

Hvad gør man ikke for at få det perfekte, smukke udseende? Hvad end det er botox, fillers, plastikoperationer eller forskellige kosmetiske korrektioner, så er plastikkongerne og deres dygtige crew klar til at hjælpe.

Vidste du, at du kan tage dit TV-abonnement med dig? Med vores streamingtjeneste har du friheden til at streame dine favoritprogrammer når og hvor det passer for dig - og på op til fire enheder samtidig.