Overlegen lyd- og bildekvalitet med TV fra satellitt

Sport uden forsinkelser: Livesport, der bliver sendt 'ægte live'

Vi sender vores TV-signaler i HD-kvalitet fra satellit. Det betyder i praksis, at livesport bliver sendt 'ægte live'. Uden forsinkelser, og uden irriterende buffer. Så slipper du for at slå notifikationer på mobilen fra i frygt for, at din resultat-app er hurtigere ude end din stream – eller at bruge høreværn for at undgå at lægge øre til naboen, som jubler over mål på grund af en hurtigere transmission. Vi kan godt nok ikke love dig, at dit hold scorer, hver gang de jagter en udligning i overtiden. Men du skal kunne se det sidste angreb, mens det sker, ikke delvist og delt, men fuldt og helt – og helt direkte. For sport er trods alt bedst, når det er live. Så find den idræt, du er mest glad for at se uden forsinkelser i oversigten herunder, og læs mere om fordelene ved sport fra Canal Digital:

Favoritsport uden forsinkelser:

Cykling

Cykelsport

På Eurosport kan du se alle de største cykelløb i verden: Tour de France, Giro d'Italia, Vuelta Espana og flere andre klassiske løb.

Tennis

Tennis

Du kan se alle Grand Slam-turneringerne på Eurosport og dermed alle stjernerne som Novak Djokovic, Rafael Nadal og Roger Federer.

Golf
© 2020 NENT

Golf

PÅ TV3 sport kan du se masser af golf i verdensklasse. Her får du de største turneringer serveret og kan følge både danske og internationale spillere. Følg med i PGA-touren, U.S. Masters, U.S. Open og The Open Championship.

Olympiske lege 2020

De Olympiske Lege

Eurosport har fyldig dækning af både sommer- og vinter-OL – og der er mange gode grunde til at glæde sig til legene i Tokyo, også set med danske øjne.

Motorsport - Formel 1
© 2020 NENT

Motorsport

Med sportspakken får du rigeligt med hestekræfter, når du følger nogle af verdens største arrangementer inden for motorsport som bl.a. Formel 1 på TV3+.

Ishockey
© 2020 NENT

Ishockey

Se kampe fra den store amerikanske liga NHL, hvor danske ishockeystjerner som Lars Eller, Mikkel Bødker og Frederik Andersen huserer.

Amerikansk fodbold NFL
© 2020 NENT

Amerikansk fodbold

Kommer Hjalte Froholdt til at spille for Patriots i 2020? Se amerikansk fodbold (NFL) på TV3 Sport, som sender udvalgte kampe direkte.

Major League Baseball
© 2020 NENT

Baseball

Se udvalgte direkte kampe fra Major League Baseball, det bedste og mest prestigefyldte niveau inden for baseball, på TV3 Sport.

Fodbold uden forsinkelser:

3F Superliga
© 2020 NENT

3F Superligaen

Ude godt, men hjemme bedst. Dansk topfodbold giver os alle sommerfugle i maven, hvad enten det er hidsige lokalopgør eller sommerstemning med fodbold i aftensol.

Premier League
© 2020 NENT

Premier League

På TV3 Max og TV3+ er du sikret fantastiske fodboldoplevelser. Følg med i over 200 Premier League kampe og nyd passioneret, klassisk, engelsk fodbold. Udvalgte kampe vises også på Viasat Ultra HD.

Champions League
© 2020 NENT

Champions League

Følg med I en af verdens mest prestigefyldte fodboldturneringer for klubhold på TV3 kanalerne. Udvalgte kampe vises også på Viasat Ultra HD. Glæd dig til stribevis af store fodbold-øjeblikke.

Fodbold Bundesliga
© 2020 NENT

Bundesliga

Følg danske og internationale stjerner i bedste kvalitet, når der sendes kampe fra Bundesligaen på TV3 kanalerne. Den tyske topdivision er en af verdens mest spændende fodboldligaer i dag og kan nærmest på samlebånd producere nye stjerner.

Fodbold - Den franske Ligue 1
© 2020 NENT

Fransk Ligue 1

Fransk topfodbold er hjemsted for storklubber som PSG, Lyon og Marseille, og derfor også hjemmebane for nogle af verdens største stjerner inkl. Danmarks dyreste fodboldspiller Joachim Andersen.

Hollandsk Æresdivision
© 2020 NENT

Hollandsk Æresdivision

Ajax imponerede alle med festfodbold i sidste års Champions League. At det unge hold kunne spille sig helt frem til semifinalerne beviste, at Ajax fortsat kan regnes med blandt verdens førende talentfabrikker, og du kan følge de vordende superstjerner i den hollandske Æresdivision på TV3 Sport.

Satellitt

Satellit giver store fordele:

Overlegen lyd- og billedkvalitet
Live-TV uden forsinkelser
Stabil TV-løsning uafhængig af internet
Dækning overalt
Op til 77 kanaler uden internet
40 HD-kanaler + 1 UHD-kanal