I full oppløsning

TV-øjeblikke i fuld opløsning

Uanset, hvad du gerne vil opleve, når du velfortjent smider dig på sofaen foran TV-skærmen en søndag aften, kan vi levere det i fuld opløsning. Vores satellitter har kæmpe kapacitet. Det betyder ikke alene, at vi kan sende flere kanaler i HD, men også at hver kanal får mere plads, så billede og lyd når frem til dig i en højere kvalitet. Med andre ord: TV-øjeblikke i fuld opløsning.

Film i fuld opløsning

Film er stadig bedst på det store TV. Særligt når filmene sendes i HD-kvalitet med Dolby-lydspor. Se alle de nye film, når de bliver vist på vores filmkanaler, eller nyd de gamle klassikere. På Viasat Film kan du se bl.a. se Oscarvindende storfilm, underholdende familiefilm fra Disney og anmelderroste dramaer.

Film i fuld opløsning
Underholdning i fuld opløsning

Underholdning i fuld opløsning

Uanset hvad du ønsker at slappe af med, hvad enten det er danske quizprogrammer, benhård spænding, gribende dramaer eller underfundig humor, kan du finde det på en af vores kanaler.

Ægte følelser i fuld opløsning

Det har været en overordentlig god reality-TV-sæson indtil videre med både stærke og skønne øjeblikke, og det ser ikke ud som, at vi har set de sidste højdepunkter endnu.

Reality og ægte følelser i fuld opløsning
Spænding i fuld opløsning

Spænding i fuld opløsning

Både Viasat og C More er førende leverandører og producenter af krimi og spænding, der vækker international opsigt. Med Canal Digital kan du med andre ord vælge og vrage blandt kvalitetskrimier - endda i HD-kvalitet. På Viasat Series er der non-stop serier, bl.a. House, Chicago P.D., NCIS Og S.W.A.T.

Fakta og forbløffelse i fuld opløsning

Både spektakulære billeder fra vores univers, vanvittige færdigheder og forrygende fart og spænding fortjener fuld opløsning. De mest forbløffende, gribende og lærerige dokumentarer på TV ser du i HD hos os.

Fakta og forbløffelse i full oppløsning
Satellitt

Satellit giver store fordele:

Overlegen lyd- og billedkvalitet
Live-TV uden forsinkelser
Stabil TV-løsning uafhængig af internet
Dækning overalt
Op til 77 kanaler uden internet
40 HD-kanaler + 1 UHD-kanal