Zombieland
© 2019 Columbia Pictures Industries, Inc. and 2.0 Entertainment Borrower, LLC. All Rights Reserved.

Film på V series & film Din filmkalender for august

Sommeren er til for at blive nydt til fulde! Enten udenfor i det fine solskinsvejr, eller indenfor i sofaen med tæppe på, hvis regnen pisker ned. For det sidstnævnte er det ekstra godt at have kvalitetsunderholdning lige ved hånden, og det giver vi dig, som har Underholdningspakken. Nu får du nemlig adgang til 5 nye film- og seriekanaler til sommerferien via V series & film. Det kan være svært at vælge en god film, så vi har samlet et par af vores bedste anbefalinger - dem kan du finde herunder. Opgradér weekend-aftnerne med et bredt udvalg af film til både store og små.

Fredage

Midway
© 2019 Midway Island Productions, LLC. All Rights Reserved

Midway

Fredag 7. august kl. 21.00 Juni 1942. Slaget om Midway. Det er omdrejningspunktet i krigsdramaet Midway, der skildrer et de vigtigste, historiske søslag mellem den japanske og amerikanske flåde, og som fandt sted kort tid efter angrebet på Pearl Harbour. Vi følger de tapre soldater og deres hærledere i kampen for at forsvare adgangen til den amerikanske vestkyst.

Zombie Land
© 2019 Columbia Pictures Industries, Inc. and 2.0 Entertainment Borrower, LLC. All Rights Reserved.

Zombieland - Double Tap

Fredag 14. august kl 21.00 Tallahassee (Woody Harrelson), Columbus (Jesse Eisenberg), Wichita (Emma Stone) og Little Rock (Abigail Breslin) er tilbage i fortsættelsen til den første Zombieland-film. Firemandsgruppen er stadig på en rejse gennem USA og flere overlevende tilslutter sig dem som turen skrider frem. Sammen indtager de ruinerne af Det Hvide Hus og må nu kæmpe mod en ny trussel: muterede zombier! Filmen er ligesom den første en skøn blanding af action, gys og komedie.

Corgi
© 2020 Selmer Media

The Queen's Corgi

Fredag d. 21 august kl. 19.00 Corgien Rex lever i luksus på Buckingham Palace og er dronningens absolutte favorit. En dag stikker Rex af og ender på et internat for gadehunde i London – ikke noget der sømmer sig for en royal hund. Hvordan skal det dog gå Rex?

Downton Abbey
© 2019 Focus Features LLC and Perfect Universe Investment Inc. All Rights Reserved.

Downton Abbey

Fredag 28. august kl. 21.00 Vi er endelig tilbage i idylliske Downton Abbey, og året er 1927. Kongen og dronningen af England skal besøge den anerkendte ejendom på sin turné i Yorkshire, og det resulterer selvsagt i et kaotisk scenario for hele huset og dets herskab.

Lørdage

Judy
© 2019 Pathé Productions Limited and British Broadcasting Corporation

Judy

Lørdag d. 8 august kl. 21.00 Renée Zellweger spiller Judy Garland i denne fantastiske biografi om den syngende skuespillerinde, der 30 år efter sin mest kendte rolle som Dorothy i ’The Wizard of Oz’ ankommer til London for at synge til udsolgte shows på Talk of the Town nightclub. Vi følger hendes liv i år med alkoholmisbrug, romancer og et turbulent forhold til sin familie. Zellweger leverer en prægtig præstation, der bestemt gør filmen ekstra seværdig.

Pain and Glory
© 2019 EL PRIMER DESEO AIE & EL DESEO DA

Pain and Glory

Lørdag d. 15 august kl. 21.00 Den aldrende filminstruktør, Salvador, der er i sin karrieres efterår, har problemer med helbredet og med at finde inspiration til sine manuskripter. Han begynder at reflektere over sit liv, og sideløbende med filmens nutid følger vi tilbageblik til hans barndom og det kærlige forhold til moderen Jacinta (Penélope Cruz), og hans ungdom og venskabet med den noget ældre Eduardo. Antonio Banderas blev nomineret til en Oscar for bedste mandlige hovedrolle for sin rolle i denne fantastiske film.

Ladies in Black
© 2018 Ladies in Black Film Pty Ltd, Create NSW and Screen Australia. All Rights Reserved.

Ladies in black

Lørdag 22. august kl. 21.00 Ladies in Black udspiller sig i Sydney sommeren 1959 under Australiens kulturelle opvågning, sammenbrud af klassestrukturer og kvindefrigørelsen. Her møder vi skolepigen Lisa som drømmer om at studere på University of Sydney. Mens hun venter på svar fra universitetet, begynder hun i et sommerjob som skal vise sig at åbne hendes øjne for en verden langt uden for hendes ellers trygge hverdag.

Jay
© 2019 IRON BOB LLC. ALL RIGHTS RESERVED.

Jay and Silent Bob Reboot

Lørdag 29. august kl. 21.00 Jay (Jason Mewes) og Silent Bob (Kevin Smith) har en mission; at stoppe planerne om en ny version af “Bluntman and Chronic”. Men rejsen til Hollywood er ikke så nem, og på vejen støder de på flere kendte karakterer som de har mødt på deres forrige tur til filmstjernernes hjemsted.

Frygt ej! Som kunde hos Canal Digital kan du benytte vores optagefunktionen og optage film eller andet, som du vil se på et senere tidspunkt.