Rambo Last Blood
© 2019 RAMBO V PRODUCTIONS,INC. ALL RIGHTS RESERVED.

Film på V series & film Din filmkalender for juli

Sommeren er til for at blive nydt til fulde! Enten udenfor i det fine solskinsvejr, eller indenfor i sofaen med tæppe på, hvis regnen pisker ned. For det sidstnævnte er det ekstra godt at have kvalitetsunderholdning lige ved hånden, og det giver vi dig, som har Underholdningspakken. Nu får du nemlig adgang til 5 nye film- og seriekanaler til sommerferien via V series & film. Det kan være svært at vælge en god film, så vi har samlet et par af vores bedste anbefalinger - dem kan du finde herunder. Opgradér weekend-aftnerne med et bredt udvalg af film til både store og små.

Fredage

Valley Girl

Fredag 3.juli kl. 21.00

Se Valley Girl i en ny indspilning baseret på originalen fra 1983. 2020-versionen af Valley Girl er en 80’er-fest i musical-version. En klassisk kærlighedsfilm, hvor pige møder fyr, men da de kommer fra vidt forskellige baggrunde, må de trodse forældre og venner for at være sammen. Hyg dig med denne stemningsfulde, dejlige og lette film.

Rambo

Fredag 10.juli kl. 21.00

Rambo, alias Sylvester Stallone er i ringen igen som en af datidens action-helte, denne gang i et opgør med sin fortid. Hans niece bliver kidnappet af et Mexikansk narkokartell, og Rambo må finde hende før det er for sent - og her får han naturligvis brug for sine mest brutale kampfærdigheder. Rambo-fans er på hjemmebane her, og det bliver en filmoplevelse med høj puls.

Angry Birds
© 2019 Sony Pictures Animation Inc. All Rights Reserved.

Fredag 17.juli kl. 19.00

Det bliver skørt og hylende morsomt! Fuglene og grisene er stadig ikke på god fod, men må slå sig sammen og bekæmpe en fælles fjende. Red, som er grisenes crazy helt samler en gruppe - klar til kamp! Som spiller vil du kunne genkende forskellige funktioner, blandt andet transportmidler og våben. Se den og grin, denne film giver nemlig masser af energi og herlige krumspring fra Angry Birds-universet.

Good Boys

Fredag 17.juli kl. 21.00

Max, Lucas og Thor er bedste venner, går i sjette klasse, og er ikke super seje. Men da de får chancen for at komme med til en rigtig kyssefest med "flaskehalsen peger på", må de se at finde ud af hvordan man rent faktisk kysser. Sådan rigtigt!! Gør dig klar til teen-humor og grin med drengene af de skøre situationer de havner i.

Terminator

Fredag 24.juli kl. 21.00

Gør dig klar til Terminator «re-make», med Arnold Schwarzenegger og Linda Hamilton som atter spiller over for hinanden. En ny fare truer menneskeheden, og den mexikanske fabriksarbejder Dani bliver angrebet af en ny Terminator (Gabriel Luna). Sarah Connor (Hamilton) er som altid på jagt efter Terminatorer, og kommer til undsætning. Spring ud i det! Hvis du var vild med de tidligere Terminator-film, vil du også synes om denne.

Late Night

Fredag 31.juli kl. 21.00

Katherine Newbury er en levende legende som talkshow-vært, men bliver pludselig beskyldt for at være kvinden som hader kvinder. Emma Thompson spiller hovedrollen, og det gør hun som sædvanlig strålende! Denne film skildrer en kvinde som lykkedes i en verden af mænd. Hun møder en lang række monstre filmen igennem - vil hun lykkes eller bliver hun slået ud? Med god hjælp af Molly (spillet af Mindy Kaling), arbejder de for at redde showet og genvinde status! Varm komik og forfriskende skuespil!

Lørdage

Self Defense
© 2019 AOSD Film LLC. ALL RIGHTS RESERVED.

Lørdag 4.juli kl. 21.00

Casey (Jesse Eisenberg) bliver angrebet af en motorcykelbande. Casey er en skør og nervøs type, og forsøger at overvinde sine ængstelighed ved hjælp af karate for at blive i stand til at forsvare sig selv. I mødet med den karismatiske karateinstruktør Sensei kommer han ind i en skummel, mørk, brutal og maskulin verden. Mørkt, morsomt og underholdende!

Bernadette
© 2019 Twenty Mile Productions, LLC. All Rights Reserved.

Lørdag 11.juli kl. 21.00

Dette er historien om en kvinde, som har ofret meget for familien, og som ønsker at finde tilbage til kreative lidenskaber. Drivkraften tager hende ud på en eventyrrejse af nye opdagelser. Fantastiske Cate Blanchett spiller Bernadette i denne humoristiske, småskøre, fine film. Elsket af et stort publikum, selv om den ikke nåede podiet blandt kritikerne.

Kill Chain
© 2018 Arcola Entertainment Limited. All Rights Reserved.

Lørdag 18.juli kl. 21.00

Skuddveksling mellem leiemordere på et hotelværelse er starten på en blodig aften. Korrupte politifolk, gangstere, leiemordere, en forførende kvinde og en lejesoldat. Tre mænds liv vikles ind i en konflikt, som de ikke er forberedt på. En thriller til din lørdag aften om hævn og forræderi med Oscar-vinder Nicolas Cage i hovedrollen.

Frygt ej! Som kunde hos Canal Digital kan du benytte vores optagefunktionen og optage film eller andet, som du vil se på et senere tidspunkt.