Le mans
© 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Film på V series & film Din filmkalender for september

Sommeren er officielt ovre og vi går stille og roligt mod efteråret. Det betyder koldere og kortere dage, og at det er tid til at finde hjemmesko frem og lave varm kakao. Til sidstnævnte er det ekstra godt med lidt kvalitetsunderholdning, og her i september får du adgang til 5 kanaler med masser af film og serier, V series & film. Der kan være svært at vælge blandt de mange gode titler, og derfor har vi udvalgt nogle af vores favoritter til weekenderne i september - selvfølgelig til både store og små.

Fredage

Ford
© 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Le Mans 66 (Ford v. Ferrari)

Fredag 4. september kl. 21.00 I denne energiske racerfilm følger vi det legendariske 24-timers løb Le Mans i 1966. Spænding er der masser af, når bilfabrikanten Ford beslutter sig for at prøve det umulige: at vinde over Ferrari på deres egen hjemmebane!

Kollision
©2019 Rocket Road Pictures. All Rights Reserved.

Kollision

Fredag 11. september kl 21.00 En tragedie fører til splid mellem forældreparret Leo og Olivia, der slet ikke kan kommunikere med hinanden. Det går ud over deres 9-årige datter, Liv, som pludselig bliver midtpunktet i en dramatisk sag om forældremyndigheden.

Den lille afskyelige snemand
© 2019 UNIVERSAL STUDIOS and Shanghai Pearl Studio Film and Television Technology Co. All Rights Reserved.

Den lille afskyelige snemand

Fredag d. 18 september kl. 19.00 Da teenageren Yi møder en ung Yeti på taget af den bygning, hun bor i, giver hun og hendes venner, Jin og Peng, ham navnet 'Everest'. Sammen begynder de på en fantastisk rejse for at finde den magiske skabnings familie på verdens højeste punkt. Finder han mon hjem til sidst?

Bloodshot
© 2020 Columbia Pictures Industries, Inc., Bona Film Investment Company (Pacific Rim, USA) and Cross Creek Bloodshot Holdings, LLC. All Rights Reserved.

Bloodshot

Fredag 25. september kl. 21.00 Bloodshot er baseret på historien om Ray (spillet af ingen ringere end Vin Diesel); en muskuløs og pligtopfyldende amerikansk soldat, som sætter nationen før alt. Efter at ham og hans kone bliver slået ihjel af en excentrisk morder i et slagteri, bliver hans krop doneret til et forskningsprojekt. Her genopstår han fra de døde for at få hævn - og denne gang er han næsten usårlig.

Lørdage

The Dead Don't Die
© 2019 Image Eleven Productions, Inc. and Kill The Head, Inc. All Rights Reserved.

Judy

Lørdag d. 5 september kl. 21.00 Fredfyldte Centerville bliver udsat for en zombie-angreb, da døde mennesker pludselig begynder at stige op fra deres grave. Tre politibetjente og en samurai begravelses-agent bliver sat til at håndtere situationen. Det bliver både spændende - og ret sjovt!

21 Bridges
© SCANBOX 2020

21 Bridges

Lørdag d. 12 september kl. 21.00 En NYPD-betjent er på sporet af en kriminel og i efterforskningen kommer han på sporet af noget, der kan vise sig at afdække et større kriminelt imperium. Kryb op i sofaen og nyd denne spændende thriller!

Enemies
© SCANBOX 2020

The Best of Enemies

Lørdag 19. september kl. 21.00 Året er 1971 og vi befinder os i Durham, North Carolina. Her står borrgerrettighedsaktivitet, Ann Atwater, overfor C.P. Ellis, Exalted Cyclops (Chief Officer) af Ku KLux Klan, i debatten skoleintegration. Kan hun vinde kampen for sin hjertesag?

Sorry
© SCANBOX 2020

Sorry We Missed You

Lørdag 26. september kl. 21.00 Ricky og hans familie har kæmpet med en gæld de har opbygget siden finanskrisen i 2008, men ser muligheder i en skinnende ny van .... Det er hårdt arbejde, og selvom familiebåndende er stærke, møder de udfordringer når de trækkes i forskellige retninger og til sidst når bristepunktet.

Se også det hele på Viaplay

Viaplay er en af markedets største streamingtjenester, med storfilm fra Hollywood, eksklusive nordiske krimiserier og en hel række fantastiske amerikanske og britiske TV-serier.

Viaplay

Frygt ej! Som kunde hos Canal Digital kan du benytte vores optagefunktionen og optage film eller andet, som du vil se på et senere tidspunkt.