Opdateret: 02-11-2020

Din november på Viaplay Film & Serier

Her på siden kan du læse om udvalgte nyheder og spændende premierer i november måned på Viaplay Film & Serier.

Viaplay
Se Friheden på Viaplay Film & Serier med Canal Digital
© 2020 Nordic Entertainment Group

Friheden sæson 2

Officielt er de en almindelig familie. Uofficielt er de Danmarks mest berygtede bedragere. Spørgsmålet er, hvordan de skal håndtere forældremøder, madpakker og afbetalinger samtidig med deres største kup. Premiere på Viaplay d. 22. november. Se på V series søndag d. 22. november kl. 21:00

Grey's Anatomy sæson 16

Et højintensivt medicinsk drama, hvor vi følger Meredith Grey og hendes kolleger igennem alle hverdagens op- og nedture på hospitalet. Premiere på Viaplay d. 5. november.

Se Grey's Anatomy  på Viaplay Film & Serier med Canal Digital
© 2020 ABC Studios
Se James Bond Collection på Viaplay Film & Serier med Canal Digital
© 2020 Danjaq, LLC and MGM. and related James Bond Indicia © 1962-2020 Danjaq and MGM. and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq. All Rights Reserved.

James Bond Collection

Enhver drengedrøm bliver til virkelighed når den hemmelige agent 007 checker ind på V film hits og Viaplay denne november. Den bedste måde at varme op til den 25. James Bond film i rækken: No time to die. Se alle 24 James Bond film på Viaplay fra 9. november. Vises på V film hits fra 9. november til 15. november.

Danske film klassikere

Denne november har vi samlet en række af de bedste danske film klassikere på Viaplay. Se bl.a. Jagten, Klovn the Movie, Terkel i Knibe, Klassefesten og mange flere. Se alle de bedste danske film klassikere på Viaplay fra 1. november.

Se Danske film klassikere på Viaplay Film & Serier med Canal Digital
Se Bad Boys på Viaplay Film & Serier med Canal Digital
© 2020 Columbia Pictures Industries, Inc. and 2.0 Entertainment Borrower, LLC. All Rights Reserved

Bad Boys For Life

Betjentene Mike Lowery og Marcus Burnett slår sig sammen for at fange lederen af et narkokartel i Miami. Premiere på Viaplay d. 20. november. Premiere på V film premiere fredag d. 20. november kl. 21:00.

The Blacklist sæson 8

Efter flere år på deres 'most wanted' liste, overgiver Raymond Reddington sig til FBI og tilbyder at give dem 'the Blacklist', som er en liste han har lavet over verdens mest farlige og hemmelige kriminelle. Premiere på Viaplay d. 14. november.

Se The Blacklist på Viaplay Film & Serier med Canal Digital
© 2020 Sony Pictures Entertainment. All Rights Reserved
Se stærke filmserier fra Hollywood på Viaplay Film & Serier med Canal Digital
© Murray Close

Stærke filmserier fra Hollywood

På Viaplay har vi nogle af de bedste filmserier fra Hollywood tilgængelige. Glæd dig til d. 9. november, hvor vi også får alle Twilight film og Hunger Games på Viaplay. Se de bedste filmserier fra Hollywood på Viaplay.

Jumanji: Next level

Da gruppen vender tilbage til Jumanji for at redde en af deres egne, er intet som forventet. Spillereglerne har ændret sig, og for at flygte, må de forcere ukendte og uopdagede steder. Premiere på Viaplay d. 6. november. Premiere på V film premiere fredag d. 6. november kl. 21:00.

Se Jumanji: Next Level på Viaplay Film & Serier med Canal Digital
© 2019 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved
Se Homeland på Viaplay Film & Serier med Canal Digital
© 2013 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved

Homeland sæson 1-7

En bipolar CIA agent er overbevist om at en tidligere amerikansk Al-Qaeda fange, er blevet omvendt af terrororganisationen og planlægger et terrorangreb på Amerikansk jord. Se Homeland sæson 1-7 på Viaplay fra 1. november.

S.W.A.T sæson 4

En ung, sort mand bliver ved en fejl skudt af lederen for S.W.A.T. og Daniel Hondo Harrelsson, som er født og opvokset i området, tvinges til at tage rollen som ny leder. Premiere på Viaplay d. 26. november. Se på V series torsdag d. 26. november kl. 21:00.

Se S.W.A.T på Viaplay Film & Serier med Canal Digital