Fjernoptagelse

Har du sat tv-boksen til at optage?

Der er sket ændringer i vores tv-guide, så du også i fremtiden har adgang til den bedste teknologi. Ændringen påvirker desværre de optagelser, du har planlagt ud i fremtiden (men berører ikke dem, du allerede har på tv-boksen). Så har du sat en film til at optage eller bruger serieoptagelser, så skal du huske at indstille dine optagelser igen på tv-boksen. OBS: Grundet forsinkelser i opdateringen er vi blevet gjort opmærksomme på at man ikke kunne i sine optagelser med det samme. Problemet er dog løst, så det virker igen. Vi beklager forsinkelsen.

Sådan gør du for at sikre dine optagelser

Du skal simpelthen på ny sætte din tv-boks til at optage de film og serier, du allerede havde planlagt. Så, lover vi dig, vil alle dine planlagte udsendelser også fremover blive optaget helt, som de plejer. Vi beklager ulejligheden, men ser frem til at give dig endnu bedre tv-oplevelser efter ændringen.

Til dig der har en ældre tv-boks

Desværre betyder de tekniske forandringer, at din tv-boks optager både udsendelser og eventuelle genudsendelser af hvert enkelt serieafsnit. Da du kun har 250 GB til rådighed på harddisken, skal du være opmærksom på at slette eventuelle kopier for at sikre plads til nye optagelser.

Til dig der har en Sagem tv-boks

Desværre betyder ændringerne at du ikke længere kan bruge serieoptagelse på din SAGEM tv-boks. Tekniske forandringer betyder, at du nu kun kan optage et afsnit ad gangen, hvis du fx følger med i en serie. Ønsker du at kunne serieoptage fremover, er du derfor nødt til at udskifte din tv-boks med en nyere, fx en SMART eller en OnePlace tv-boks.

Allerede nu kan du glæde dig. Kort efter vi har talt med dig - og bekræftet din bestilling, så modtager du brugernavn og adgangskode til vores streamingtjeneste, så du kan se TV, når og hvor det passer dig – på mobil, tablet, computer og TV. Du kan også leje film og serier og benytte Ugearkivet, hvor ugens udsendelser fra udvalgte kanaler er tilgængelige.