f

Log ind

Ugearkiv 

Gå ikke glip af en udsendelse med funktionen "ugearkiv", hvor du har den sidste uges udsendelser tilgængelige fra en række udvalgte kanaler (13 i alt). Ugearkivets indhold er afhængig af din tv-pakke.

Vælg eventuelt "Kids mode" i ugearkivet, så børnene kun får præsenteret indhold, der passer til dem.

  • Oplev ugearkivet
  • Spørgsmål & svar
  • Kanaler pr. tv-pakke
  • Hent app
  • Opret brugernavn

I ugearkivet kan du f.eks. Avengers på Disney XD:

iPad tv   ipad tv   iPad tv

Se tv på alle familiens skærme

Om Ugearkivet

Hvor mange dage går ugearkivet tilbage?
Hvorfor kan jeg ikke se alt indholdet fra kanalerne i ugearkivet?
Hvad kræver det for at se ugearkivet på tv-boks?
Kan jeg se ugearkivet på mobile enheder uden for hjemmet?
Hvorfor oplever jeg dårlig billedopløsning?
Hvor mange mobile enheder kan jeg have tilknyttet mit abonnement?
Kan jeg se ugearkiv via det mobile netværk som 3G eller 4G?
Hvorfor kan jeg ikke benytte Airplay eller Chromecast til at se indhold fra app’en på mit tv?

Kanaler i ugearkivet pr. tv-pakke

Klik i oversigten og se, hvilke kanaler, du kan se på din iPad afhængig af din tv-pakke:

Local
Family

Ugearkiv

Kanal 5

Kanal 5

Kanal 5 er Discovery Networks Danmarks hovedkanal der byder på danskproducerede programmer, blockbuster film og selvfølgelig alle Danmarks fodboldslandsholds kampe. Her finder du action-packed underholdning, nervepirrende krimi og stærk fakta, i programmer der altid lever op til kanalens løfte om at være seriøst spændende.

Disney Channel

Disney Channel

Disney Channel er en børnefavorit og med god grund. På Disney Channel får børnene underholdning med alle de kendte og elskede Disney figurer, nye børne-serier til både store og små og alle de populære film med Løvernes Konge, Biler og mange andre Disney klassikere.

Disney XD

Disney XD

Disney XD er kanalen til de 6-14 årige med programmer med action, sport og fuld fart over feltet. Disney XD er kendt for superhelte-serierne Avengers og Ultimate Spiderman. På kanalen får børnene den kendte kvalitet fra Disneys verden med særlig fokus på action og sport.

Disney Junior

Disney Junior

Disney Juniors er Disneys kanal til de 2-7 årige. Tegnefilmene på Disney Junior er en blanding af magiske fortællinger, kendte figurer og musik, og lærerige og sjove udfordringer til børnene. På Disney Junior forsøger man at få barnet aktivt med og lære dem nye og sjove egenskaber, mens de ser tv. Tegnefilmene på Disney Junior lærer børnene om alt fra tal og former til samarbejde og at passe godt på hinanden.

Som en ekstra service kan du se Disney Junior on demand på din computer via vores filmtjeneste go.canaldigital.dk.

Nick Jr.

Nick Jr.

Nick Jr. er den kendte børne-kanal Nickelodeons lillebror med tegnefilm henvendt til børn mellem 2-6 år. Nick Jr. byder på intelligent og sjovt tv til børn. Kanalen gør meget ud af at underholde seerne på en undervisende måde. Programmerne er selvfølgelig på dansk.

Cartoon Network

Cartoon Network

Cartoon Network er indbegrebet af sjov, eventyr og underholdning for børn. Som hjemsted for nogle af verdens mest kendte og elskede tegnefilmsserier kan Cartoon Network byde seerne på blandt andet Ben 10, Gumballs fantastiske verden og den Emmy-vindende serie Eventyrtid. Kanalen er 100 % på dansk.

National Geographic

National Geographic

På National Geographic HD får du smukke billeder, stærke dokumentarer og opdagelsesrejser kloden, kroppen og universet rundt. Du bliver frem for alt også klogere – på dig selv, dine nærmeste og verden omkring dig.

Nat Geo Wild HD

Nat Geo Wild HD

NatGeo WILD HD trækker på National Geographic Societetets mere end 125 års erfaring med at finde og beskrive de flotteste, vildeste og mest utilgængelige pletter på verdenskortet. På kanalen får du velproduceret og eksotisk natur-tv og lærerige programmer om samspillet mellem mennesker og dyr.

HISTORY HD

HISTORY HD

Tag med på en fantastisk rejse, hvor den moderne verden møder de historiske rødder, og originale mænd lever utrolige liv. HISTORY® giver et underholdende, autentisk og spændende indblik i en inspirerende verden, der er meget mere end bare historie.

Animal Planet

Animal Planet

Kanalen til dig der elsker dyr. Vilde dyr, søde dyr, mystiske dyr og farlige dyr. Dyr, som du har lyst til at kramme og dyr, som kan slå dig ihjel. Dyr, som du aldrig har hørt om og dyr, som du ser hver dag. Kort sagt: Bare dyr!

Travel Channel HD

Travel Channel HD

Travel Channel HD er en dokumentarkanal, som får dig til at drømme om eksotiske destinationer verden over. Du kommer tæt på naturen, kulturen og befolkningen verden rundt og får inspiration til din næste rejse i de talrige dokumentarprogrammer med eventyrlystne værter.

BBC BRIT

BBC BRIT

BBC BRIT sender originale dramaserier, engelsk comedy og underholdningsprogrammer. BBC BRIT er kanalen, som står bag engelske bilprogram Top Gear. Det er også på BBC BRIT at seerne kan se nogle af Storbrittaniens bedste komikere, som optræder live på kanalen.

BBC Earth

BBC Earth

BBC earth er kanalen for faktuel underholdning. På BBC earth får du udvidet din horisont med dokumentarprogrammer med fokus på historie, natur, videnskab og teknik. Velkendte og smukke naturhistoriske udsendelser, men også de hæsblæsende, fart over feltet dokumentarer, der viser vores planet fra helt nye og overraskende sider, kan findes på BBC earth.

Download app og kom i gang med GO

- Gå i App Store eller Google Play Store. Søg efter Canal Digital GO. Download app'en.

- Log ind på GO med dit brugernavn og adgangskode, som du har oprettet på canaldigital.dk/minside. Husk at sætte land til Danmark, når du logger ind

Hvis du har problemer med at logge ind, kan du få tilsendt din adgangskode på canaldigital.dk/minside

Gå ikke glip af at se tv på din tablet og smartphone - download app'en nu

Du skal hente vores gratis app for at kunne se tv på din tablet og smartphone. Du kan hente app'en i App Store (iOS) og Google Play Store (Android).

(Virker kun, hvis du lige nu sidder på en tablet eller smartphone).

Download Canal Digital GO   Download Canal Digital GO

Opret brugernavn til Playtjenesten GO

- Start med at vælge "Min side" øverst på hjemmesiden eller klik her 

- Hvis du endnu ikke har oprettet et brugernavn, skal du trykke på opret bruger. Du skal bruge dit kundenummer, som du finder på midten af din regning og i e-mails fra Canal Digital

- Indtast dit kundenummer og dit efternavn og klik på "Næste". Herefter udfylder du dine personlige oplysninger og vælger et brugernavn (din e-mail adresse) og en adgangskode. Adgangskoden skal være på minimum seks cifre

Har du glemt dit brugernavn? Klik her og få tilsendt et nyt 

*Forudsætter tv-pakke fra Canal Digital og tilmelding til Betalingsservice 9,75 kr./md. ellers 49 kr. pr. faktura. Canal Digital Go Plus vil blive pålagt et gebyr til Copy Dan og Koda. Canal Digital og Copy Dan har endnu ikke aftalt afgiftens størrelse. Din tv-pakke afgør udbuddet af film og serier i GO. GO på iOS og Android devices forudsætter internetadgang enten via 3G, 4G eller wifi. GO understøtter ikke Windows Mobile. GO Filmleje: Lejefilm fra 19 kr. pr. film. Første film uden beregning via tv-boksen. Ingen binding. Vi tager forbehold for pris- og produktændringer.

citat