Antenneforeninger

Antenneforeninger

Canal Digital leverer TV til antenneforeningen til konkurrencedygtige priser. Vi forsyner nogle af de største frie antenneforeninger i Danmark med TV, fordi vores priser er fuldt konkurrencedygtige på et dynamisk marked.

Derfor skal du vælge Canal Digital i din antenneforening:

Canal Digital ønsker, at antenneforeningen består. Vi vil ikke overtage foreninger og ej heller levere direkte til jeres medlemmer uden om jeres coax-net.
Antenneforeningen bestemmer selv antallet af TV-kanaler. I beslutter, om I vil have 10, 20, 30 eller flere TV-kanaler.
Antenneforeningen vælger, hvilken TV-pakke kanalerne ligger i. Det er op til jer, om I vil lægge noget i mellempakken og andet i fuldpakken
Antenneforeningen kan vælge en billig grundpakke. Grundpakken er tænkt som det billigst mulige tilbud til ældre, der ikke ser så meget TV, og til dem, der IKKE ønsker at betale mange penge for TV. Om der skal dyre betalingskanaler oveni er helt op til antenneforeningen.
Antenneforeningen bestemmer, hvor længe TV-aftalen skal vare. Den kan være 1- eller 5-årig, men med TV-rettigheder, der skifter fra det ene programselskab til det andet, er det smart at lave korte aftaler. Så kan man tilpasse sine pakker og undgå TV-kanaler, som har en vigtig rettighed det ene år, men mister den det næste.
Antenneforeningen kan få TV fra Canal Digital, uanset hvem der leverer jeres internet. Canal Digital laver ingen forskelsbehandling og opkræver ikke ekstra afgifter, hvis I selv vil sørge for internet.
Canal Digital leverer TV til antenneforeningen til konkurrencedygtige priser. Vi forsyner nogle af de største frie antenneforeninger i Danmark med TV, fordi vores priser er fuldt konkurrencedygtige på et dynamisk marked

Læs bl.a. om vores nye aftale med Teracom, vores nye valgfrihedskoncept MIX og vores unikke streamingtjeneste Playmaker.