Kundeservice

Nu kan du igen se kanalen CNBC

Problemet med vores satellitsignal, der igår påvirkede visningen af kanalen CNBC, er nu løst.

Det betyder, at du igen kan se CNBC hos os. Vi beklager for tiden, hvor kanalen ikke har været tilgængelig.

Udfordringer efter opdatering af OnePlace-boksen

Vi har opdateret vores OnePlace-boks, samt ændret frekvenser på de ældre bokse. I den forbindelse er der opstået fejl, som vi har fejlmeldt. Vores tekniske afdeling arbejder på højtryk for at løse problemerne, der er opstået som følge af denne opdatering. Tak for din forståelse.

Disney XD lukker

Disney har besluttet at lukke Disney XD den 31. december 2020, og det betyder, at kanalen også udgår af vores sortiment. Det meste indhold fra Disney XD vil heldigvis blive flyttet til Disney Channel, som også er en del af tilvalgspakken Underholdning. Hvis du har spørgsmål til denne ændring, er du velkommen til at kontakte vores Kundeservice på tlf: 70 13 19 19. 

Frekvensændringer

Den 16. december ændrede en række af vores kanaler frekvens. Hvis du har en nyere boks, behøver du ikke gøre noget - boksen vil automatisk opdatere kanallisten hver gang boksen tændes. Hvis du har en ældre boks, kan du være nødt til at foretage en kanalsøgning. Læs mere om, hvordan du foretager en kanalsøgning og generel info om frekvensændringerne her.

Er du kunde hos os - og har du Underholdningspakken, kan du få Viaplay Film & Serier (inkl. V series & film kanalerne) til kun 49 kr./md. - uden binding (Normalpris: 99 kr./md.)

Flytter du, så flytter vi gerne med kvit og frit. Bestil vores flyttepakke, så monterer vi en ny klassisk parabol på din nye adresse, uden beregning - og vi får tilmed første måned på dit TV-abonnement uden beregning.

Kom i kontakt med kundeservice

Ring til os direkte.