Kundeservice

Ændringer til streamingindholdet i Underholdningspakken

Vi har netop lanceret National Geographic Now, hvor du har mulighed for at udforske alle dele af vores historie, natur og univers gennem et stort udvalg af indhold fra verdens største faktabaserede TV-brand. Du finder indholdet under "Samlinger" i din Canal Digital-app.

 

 

Den 1. september udløber vores aftale med ABC Studios og FOX+, og indhold fra disse leverandører vil ikke længere være tilgængeligt i Canal Digital-appen. Du kan fortsat få adgang til dine yndlingsserier, hvis du abonnerer på V series & film med Viaplay.

Læs mere om V series & film med Viaplay

 

 

Indhold fra Discovery Channels udløber den 2. august, og der vil i en periode ikke være indhold fra disse kanaler. Men vi kommer med nyt og spændende indhold fra Discovery Channel i løbet af efteråret. Det vil erstatte serierne, vi havde fra Discovery Channel, Discovery Science, Animal Planet, ID Investigation og TLC.

Flytter du, så flytter vi gerne med kvit og frit. Bestil vores flyttepakke, så monterer vi en ny klassisk parabol på din nye adresse, uden beregning - og vi får tilmed første måned på dit TV-abonnement uden beregning.

Kom i kontakt med kundeservice

Ring til os direkte.