f

Log ind

Fordele til vores kunder

Som kunde hos Canal Digital har du mange fordele.
Du kan få et overblik på siden her, og finde hjælp til de mest stillede spørgsmål.

checkmark Prisbelønnet kundeservice, der har åbent alle ugens syv dage
checkmark Se tv i flere rum uden at dit abonnement bliver dyrere
checkmark Flyt din tv-løsning med til din nye adresse uden beregning   
checkmark Få tv, internet og telefoni
checkmark Brug dit iOS Device som fjernbetjening
checkmark Fri adgang til GO Filmleje, hvor du kan leje film og tv-serier

Tv-kanaler i knivskarp HD-kvalitet

Hos Canal Digital bliver alle kanaler sendt i MPEG-4 format og HD kanalerne i knivskarp HD-kvalitet. For at se HD kanaler og for at få mest muligt ud af din tv-pakke anbefaler vi at opgradere til en HD tv-boks. 

Se vores HD SMART tv-boks

Smart boks

7 gode fordele hos Canal Digital

Knivskarpt billede og lyd

Canal Digital bruger så høj en båndbredde til tv-signalet, at billeder og lyd altid er i knivskarp kvalitet. Og det er ikke kun noget, vi siger. De fleste oplever en tydelig forskel ved sammenligning med andre signaler.

Prøv selv

Stream de nyeste film og serier

Som kunde hos os har du adgang til Canal Digitals streamingtjeneste GO, så du kan se tv, når og hvor det passer dig – på mobil, tablet, computer og tv. Du kan også leje film og serier og benytte Ugearkivet, hvor ugens udsendelser fra udvalgte kanaler er tilgængelige.

Se hvordan

Mest populære tv-kanaler

Canal Digital har to tv-pakker, du kan vælge imellem: Family med 61 kanaler og Local med 24. Begge pakker indeholder kanaler, som rigtig mange gerne vil se. Så uanset om du er til nyheder, dokumentar, film eller underholdning og reality, er der masser af tv for dig.

Se tv-pakkerne

Branchens bedste kundeservice

Vores kundeservice er flere gange kåret som branchens bedste. Med god grund, hvis vi selv skal sige det. Du kan ringe til os uden at skulle vente længe på at få kompetent hjælp. Chat med os, eller kontakt os på Facebook. Bare spørg. Vi er her for at hjælpe.

Få hjælp

Få lynhurtigt internet og telefoni med Canal Digital Connect

Med Canal Digital Connect kan du slå tre fluer med ét smæk. Vælg tv-pakke, og få bredbånd og fastnet-telefoni fra Telenor oveni til en fordelagtig pris. Hastigheden på internettet bestemmer du selv.

Se hvordan

TV i op til fire rum uden
at tv-pakken stiger

Hos Canal Digital kan du se tv i op til fire rum, uden at prisen på dit tv-abonnement stiger. Det eneste, du skal betale ekstra for, er de tv-bokse eller digitale kortlæsere, der skal være i hvert ekstra rum, og eventuel installation.

 

HD tv-boks med indbygget
wi-fi, harddisk og mulighed for
fjernoptagelse

Vores HD SMART tv-boks har indbygget wi-fi, 1 TB harddisk, brugervenlig fjernbetjening og ekstra hurtig processor. Du kan fjernoptage med mobilen eller afspille og optage flere programmer samtidigt - og det er bare nogle af boksens mange smarte funktioner.

Se mere

Trustpilot Canal Digital playtjenesten