NY COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Vi opdaterer vores privatlivspolitik

Vi udvikler, fornyr og forbedrer løbende vores produkter og tjenester, og derfor har vi opdateret vores privatlivspolitik, så den tydeligt viser, hvilke personoplysninger vi samler ind, hvordan det foregår, hvad vi bruger oplysningerne til, samt hvordan vi varetager vores kunders rettigheder og reglerne i persondatalovgivningen.

Du finder den opdaterede privatlivspolitik her:
https://www.canaldigital.dk/om-os/privatlivspolitik/

Hvorfor har I opdateret privatlivspolitikken?

Tjenesterne, du modtager gennem dit abonnement, udvides løbende og omfatter også streaming af TV-indhold på TV-skærm, PC, tablet og mobiltelefoner samt on-demand-tjenester som ugearkiv m.v. I lyset af det er det naturligt at opdatere privatlivspolitikken, så den også omhandler og håndterer de nye tjenester.

Var den forrige privatlivspolitik uddateret?

Teknologi, tjenester og produkter udvikler sig hurtigt og giver mange nye muligheder. Vores tilbud om tjenester er udvidet til blandt andet at omfatte streamingtjenester og indebærer samtidig, at brugen af personoplysninger sker på en anden måde end tidligere. På baggrund af det er det naturligt, at privatlivspolitikken, som beskriver, hvordan vi håndterer personoplysninger, også med jævne mellemrum opdateres.

Hvad betyder det for mig som kunde?

Privatlivspolitikken er opdateret for at afspejle de nyeste tjenester, som for eksempel streamingtjenesten, der indgår i dit abonnement. Opdateringen giver dig nyttig information om, hvilke personoplysninger vi samler ind, hvordan det foregår, hvad oplysningerne bruges til, og hvordan vi varetager vores kunders rettigheder og reglerne i persondatalovgivningen.

Hvad gør Canal Digital med de data, I indsamler?

Vi indsamler og lagrer oplysninger først og fremmest for at kunne administrere dit kundeforhold og levere dig de tjenester, du abonnerer på. Desuden ønsker vi at give dig så god og relevant en kundeoplevelse som muligt, hvorfor vi bruger indsamlet data til at forbedre og tilpasse vores tjenester. Baseret på hvad du tidligere har set, kan vi give dig automatiserede, personlige indholdsanbefalinger, som gør det enklere og hurtigere for dig at finde TV-programmer, film og serier, du sandsynligvis vil kunne lide.

Behandlingen bidrager desuden til, at vi kan sørge for, at tjenesterne hele tiden fungerer, som de skal, og holder den kvalitet, de skal have, uafhængigt af, hvilken skærm du benytter. Vi laver statistik og kortlægger trends for at kunne udvikle, forny og forbedre udbuddet af tjenester, tilbyde vores kunder det ønskede programindhold og kommunikere med vores indholdsleverandører om det.

Yderligere bidrager oplysningerne, som indsamles, til, at vi kan kommunikere mere målrettet med dig bl.a. om nyt indhold, produkter og tjenester, du kunne være interesseret i.

Har dette noget med den kommende europæiske regulering af persondata (GDPR) at gøre?

Canal Digital opdaterer privatlivspolitikken som konsekvens af, at der er udviklet nye tjenester. Vi sørger selvfølgelig for, at vi håndterer personoplysninger i tråd med den til enhver tid gældende regulering.