f

Log ind

GO Plus - du bestemmer selv skærmen

Canal Digital er mere end bare tv på den store skærm.
Hos os kan du selv bestemme skærmen og du får friheden til at tage din tv-løsning med dig over alt.

Få mere ud af din tv-pakke og se live-tv og Ugearkiv på din computer, tablet og smartphone med GO Plus.

Vi kalder det GO Plus og du får:

Out of Home

ugearkiv

Kids mode

nyhed

Go Plus

Som kunde hos Canal Digital kan du få GO Plus i dit abonnement.
Opret dig på Min side nu, og se tv på din tablet,
computer eller din smartphone på 5 min.

Opret dig her

.... eller ring og hør mere om
GO Plus på 70 13 39 39  • Hent app
  • Opret brugernavn
  • Live-tv
  • Ugearkiv
  • Spørgsmål & svar

Download app og kom i gang med GO

- Gå i App Store eller Google Play Store. Søg efter Canal Digital GO. Download app'en.

- Log ind på GO med dit brugernavn og adgangskode, som du har oprettet på canaldigital.dk/minside. Husk at sætte land til Danmark, når du logger ind

Hvis du har problemer med at logge ind, kan du få tilsendt din adgangskode på canaldigital.dk/minside

Hent Canal Digital GO app:

Hent GO i App Store

Download GO på Google Play

Opret brugernavn til GO Plus

- Start med at vælge "Min side" øverst på hjemmesiden eller klik her 

- Hvis du endnu ikke har oprettet et brugernavn, skal du trykke på opret bruger. Du skal bruge dit kundenummer, som du finder på midten af din regning og i e-mails fra Canal Digital

- Indtast dit kundenummer og dit efternavn og klik på "Næste". Herefter udfylder du dine personlige oplysninger og vælger et brugernavn og en adgangskode. Adgangskoden skal være på minimum seks cifre

- Du modtager nu en bekræftelsesmail, hvor du skal aktivere din bruger ved at klikke på linket i e-mailen. Det er derfor vigtigt, at du oplyser din korrekte e-mail-adresse

Har du glemt dit brugernavn? Klik her og få tilsendt et nyt 

Live-tv kanaler pr. tv-pakke

Klik i oversigten og se, hvilke live-tv kanaler, du kan se på din iPad, via tv-boks og på din computer, afhængig af din tv-pakke:

Local
Family

Streaming Live-tv

DR1

DR1

DR1 er en bred underholdningskanal med tv for hele familien. Kanalen giver dig livsstilsprogrammer, som går tæt på danskernes hverdag, forbruger-tv og en bred nyhedsdækning i TV Avisen og magasinprogrammer. Det er også på DR1 du kan se søndagsdrama, de store nationale begivenheder som landskampe, melodi grand prix, royale mærkedage og meget mere. 

Læs mere om DR1

DR2

DR2

DR2 er en 24 timers samfundskanal med internationalt udsyn og et miks af løbende nyhedsopdateringer, analyser, debat, satire og dokumentarer. Kanalen giver dig populær nyhedsdækning i Deadline og DR2 Udland. På DR2 sendes der også prisvindende dokumentarer i Dokumania, og der sættes fokus på alt mellem himmel og jord i Tema Lørdag.

Læs mere om DR2

DR3

DR3

DR3 er den skæve ungdomskanal fra DR. DR3 søger at vise tv, der virkelig fænger. Om det så er videnskab, musik, sport eller dokumentarer. DR sender på kanalen en lang række egenproducerede programmer, som udfordrer tabuer og udforsker nicher i samfund og livsstil. 

Læs mere om DR3

DR K

DR K

DR K er kultur- og historiekanalen fra DR. DR K sender portrætserier, quizzer og dokumentarer om opera, billedkunst, litteratur, mode, arkæologi og historie. Det er også på DR K, at du kan finde filmklassikere fra 1960’erne og frem fra England, Frankrig, Tyskland og Danmark. På DR K er der plads til den smalle kunst og til at gå i dybden. 

Læs mere om DR K

DR Ultra

DR Ultra

DR Ultra en tv-kanalen for de store børn på 7-12 år. På DR Ultra får børnene underholdning med Pendlerkids, direkte programmer fra Ultrahuset og lærerige programmer med Store Nørd. Unikt for DR Ultra sender kanalen hver dag ”Ultra Nyt”, en nyhedsudsendelse målrettet til børn.

Læs mere om DR Ultra

DR Ramasjang

DR Ramasjang

DR Ramasjang er en børne tv-kanal målrettet til børn på 3-6 år. Ramasjang er kendt for underholdning og tegnefilm, som rammer plet hos de mindre børn. Populære figurer fra Ramasjang inkluderer Hr. Skæg og Rosa fra Rouladegade, som er tilbagevendende figurer i DRs børneunivers.

Læs mere om DR Ramasjang

TV 2

TV 2

Nyheder, de store sportsbegivenheder, spændende dokumentarprogrammer og de populære underholdningsshows som f.eks. Vild med dans.

Læs mere om TV 2

TV 2 News

TV 2 News

TV2 News er Danmarks eneste tv-kanal dedikeret til nyheder 24 timer i døgnet. Kanalen dækker nyhederne hvor de sker, mens det sker med rapportere på location i hele landet. Du kan også se magasinudsendelser, hvor eksperter og branchefolk analyserer og debatterer udviklingen på den politiske scene, i erhvervslivet og kulturlivet. 

Læs mere om TV2 News

TV 2 Zulu

TV 2 Zulu

TV2 Zulu HD er kendt som en comedy kanal, hvor du får masser af underholdning fra danske komikere og de store udenlandske comedy-stjerner. På kanalen får du også populære amerikanske tv-serier og marathon serie-søndage med hele sæsoner af populære serier som Breaking Bad og True Blood. 

Læs mere om TV2 Zulu

TV 2 Sport

TV 2 Sport

Sportskanalen vil fra første sendedag have fokus på danske, såvel som udenlandske sportsrettigheder, live-sport, events og journalistik i form af magasinprogrammer og løbende nyhedsdækninger flere gange om dagen. 

Læs mere om TV 2 Sport

TV 2 Fri HD

TV 2 Fri HD

TV2 Fri HD er Danmarks fritids- og friluftskanal. Kanalen sender daglige live udsendelser fra Frihuset i den smukke natur ved Hornsherred på Midtsjælland, og du kan opleve programmer om hus og have, gør det selv arbejde, madlavning og programmer med Danmark og danskerne i fokus.

Læs mere om TV2 Fri

TV 2 Charlie

TV 2 Charlie

TV2 Charlie er en tv-kanal henvendt til det modne publikum. På Charlie får du underholdningsprogrammer med musik, kendte danskere og sjove indslag. Det er også på Charlie, at du kan se de populære engelske krimiserier og danske film.

Læs mere om TV2 Charlie

Kanal 5

Kanal 5

Actionpacked underholdning, nervepirrende krimiprogrammer og stærke reportageserier. Kanal 5 er hele Danmarks underholdningskanal med en bred vifte af dansk produceret underholdning, højspændte reportager og de bedste og største udenlandske film og serier. Kanal 5 er desuden hjemmebane for alle Danmarks fodbold-VM-kvalifikationskampe. 

Læs mere om Kanal 5

6'eren

6'eren

6’eren viser actionfilm, actionserier, comedy og er hver uge garant for forbold i verdensklasse. Premier League, La Liga, Europa League, spansk og engelsk pokalfodbold samt udenlandske VM-kvalifikationskampe. Følg dine favorithold, når de brillerer i intense opgør i de største ligaer og få præsenteret det bedste fra fodboldens verden af nogle af Danmarks mest kompetente værter og eksperter – det er for #ægtefans.

Læs mere om 6'eren

Eurosport 2

Eurosport 2

På Eurosport 2  får seerne medrivende kampe fra den hjemlige Alka Superliga med et stærkt ekspertteam ved roret. Også de europæiske ligaer ruller over skærmen på Eurosport Danmark, når Bundesligaen med danske profiler som Jannik Vestergaard, Andreas Christensen, Leon Andreasen og Pierre-Emile Højbjerg m.fl. hver uge brillerer på de tyske stadions.

Desuden pryder Europa League, La Liga og Serie A blandt meget andet også den ugentlige fodboldportefølje på kanalen.
Foruden fodbold i verdensklasse følger Eurosport 2 cykelsæsonen, Grand Slam-tennis med Caroline Wozniacki på plakaten og hele ATP-Touren med tennisprofiler som Rafael Nadal, Roger Federer og Novak Djokovic tæt sportsåret rundt.

Med 2400 timers livesport om året er Eurosport 2 kanalen med flest live sportstimer om året, der giver seerne unikke sportsoplevelser året rundt fra både ind- og udland. 

Læs mere om Eurosport 2

Eurosport 1

Eurosport 1

Eurosport 1 sender dagligt de mest medrivende sportsøjeblikke direkte fra de største sportsgrene og med de mest kompetente eksperter ved mikrofonerne. Sportsåret byder på udvalgte ATP- og WTA-tennisturneringer,samt Grand Slam-tennis medAustralian Open, French Open og US Open, hvor Caroline Wozniacki fortsat jagter sin første Grand Slam-titel.

På cykelfronten er Eurosport ”Home of Cycling” med alle de tre Grand Tours, der dækker over Giro d’Italia, Tour de France og Vuelta a España, forårsklassikerne og adskillige andre cykelløb fordelt over hele sæsonen. Foruden tennis og cykling dækker Eurosport 1 europa- samt verdensmesterskaber og de største World Cups fra de største discipliner i vinterlandskabet fra oktober til marts, mens foråret og sommeren bl.a. meget andet præsenterer Le Mans, VM i snooker og EM i svømning.

Læs mere om Eurosport 1 HD

Disney Channel

Disney Channel

Disney Channel er en børnefavorit og med god grund. På Disney Channel får børnene underholdning med alle de kendte og elskede Disney figurer, nye børne-serier til både store og små og alle de populære film med Løvernes Konge, Biler og mange andre Disney klassikere.

Læs mere om Disney Channel

Disney XD

Disney XD

Disney XD er kanalen til de 6-14 årige med programmer med action, sport og fuld fart over feltet. Disney XD er kendt for superhelte-serierne Avengers og Ultimate Spiderman. På kanalen får børnene den kendte kvalitet fra Disneys verden med særlig fokus på action og sport. 

Læs mere om Disney XD

Disney Junior

Disney Junior

Disney Juniors er Disneys kanal til de 2-7 årige. Tegnefilmene på Disney Junior er en blanding af magiske fortællinger, kendte figurer og musik, og lærerige og sjove udfordringer til børnene. På Disney Junior forsøger man at få barnet aktivt med og lære dem nye og sjove egenskaber, mens de ser tv. Tegnefilmene på Disney Junior lærer børnene om alt fra tal og former til samarbejde og at passe godt på hinanden.

Som en ekstra service kan du se Disney Junior on demand på din computer via vores filmtjeneste go.canaldigital.dk. 

Læs mere om Disney Junior

Nickelodeon

Nickelodeon

Nickelodeon er verdens største børnekanal for de 2-14-årige. Kanalen er kendt for sine tegnefilm med sjove figurer som Svampebob Firkant og hans venner, Barbie, Kung Fu Panda og Teenage Mutant Ninja Turtles og det hele er på dansk.

Læs mere om Nickelodeon

Nick Jr.

Nick Jr.

Nick Jr. er den kendte børne-kanal Nickelodeons lillebror med tegnefilm henvendt til børn mellem 2-6 år. Nick Jr. byder på intelligent og sjovt tv til børn. Kanalen gør meget ud af at underholde seerne på en undervisende måde. Programmerne er selvfølgelig på dansk og kanalen er fri for reklamer.

Læs mere om Nick Jr.

Cartoon Network

Cartoon Network

Cartoon Network er indbegrebet af sjov, eventyr og underholdning for børn. Som hjemsted for nogle af verdens mest kendte og elskede tegnefilmsserier kan Cartoon Network byde seerne på blandt andet Ben 10, Gumballs fantastiske verden og den Emmy-vindende serie Eventyrtid. Kanalen er 100 % på dansk.

Læs mere om Cartoon Network

Discovery Channel

Discovery Channel

Discovery Channel er kanalen, der i mere end 20 år har givet danskerne mulighed for at opleve prisvindende dokumentarer, fascinerende serier og intelligent underholdning i højeste kvalitet. Oplev imponerende ingeniørkunst, svedig bilmekanik, vilde eksperimenter, overlevelsesfærdigheder i vildmarken og et fascinerende persongalleri; fra de største stjerner til de dygtigste videnskabsfolk. 

Læs mere om Discovery Channel

ID - Investigation Discovery

ID - Investigation Discovery

Stærke dokumentarserier om drabsager, familiefejder, kidnapninger og efterforskning er hovedtemaerne på Danmarks eneste krimikanal, ID – Investigation Discovery. Med beretninger fra de mennesker, der har oplevet forbrydelserne på krop og sind; pårørende, ofrene, vidnerne og forbryderne går ID helt tæt på de dramatiske hændelser. 

Læs mere om ID - Investigation Discovery

National Geographic Channel

National Geographic Channel

På National Geographic Channel HD får du smukke billeder, stærke dokumentarer og opdagelsesrejser kloden, kroppen og universet rundt. Du bliver frem for alt også klogere – på dig selv, dine nærmeste og verden omkring dig. 

Læs mere om Nat Geo Channel HD

Nat Geo Wild HD

Nat Geo Wild HD

NatGeo WILD HD trækker på National Geographic Societetets mere end 125 års erfaring med at finde og beskrive de flotteste, vildeste og mest utilgængelige pletter på verdenskortet. På kanalen får du velproduceret og eksotisk natur-tv og lærerige programmer om samspillet mellem mennesker og dyr.

Læs mere om Nat Geo Wild HD

HISTORY HD

HISTORY HD

Tag med på en fantastisk rejse, hvor den moderne verden møder de historiske rødder, og originale mænd lever utrolige liv. HISTORY® giver et underholdende, autentisk og spændende indblik i en inspirerende verden, der er meget mere end bare historie.

Læs mere om HISTORY Channel HD

Animal Planet

Animal Planet

Vilde dyr, søde dyr, mystiske dyr og farlige dyr. Dyr, som du har lyst til at kramme og dyr, som kan slå dig ihjel. Dyr, som du aldrig har hørt om og dyr, som du ser hver dag. Kort sagt: Animal Planet er bare dyr!

Læs mere om Animal Planet

Travel Channel HD

Travel Channel HD

Travel Channel HD er en dokumentarkanal, som får dig til at drømme om eksotiske destinationer verden over. Du kommer tæt på naturen, kulturen og befolkningen verden rundt og får inspiration til din næste rejse i de talrige dokumentarprogrammer med eventyrlystne værter.

Læs mere om Travel Channel HD

BBC BRIT

BBC BRIT

BBC BRIT sender originale dramaserier, engelsk comedy og underholdningsprogrammer. BBC BRIT er kanalen, som står bag engelske bilprogram Top Gear. Det er også på BBC BRIT at seerne kan se nogle af Storbrittaniens bedste komikere, som optræder live på kanalen.  

Læs mere om BBC BRIT her

BBC Earth

BBC Earth

BBC earth er kanalen for faktuel underholdning. På BBC earth får du udvidet din horisont med dokumentarprogrammer med fokus på historie, natur, videnskab og teknik. Velkendte og smukke naturhistoriske udsendelser, men også de hæsblæsende, fart over feltet dokumentarer, der viser vores planet fra helt nye og overraskende sider, kan findes på BBC earth.

Læs mere om BBC earth

BBC World News

BBC World News

BBC World News er BBCs internationale 24-timers nyhedskanal, som sender nyheder på engelsk i mere end 200 lande. På kanalen får du nyheder i et globalt perspektiv med nyheder fra kroge af verden, som ikke når den danske nyhedsflade.

Læs mere om BBC World News

CNN

CNN

CNN International er den absolut førende internationale tv-nyhedskanal på tværs af Norden og resten af Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien, Stillehavsområdet og Latinamerika. Kanalen holder over 385 millioner husstande opdateret om, hvad der sker i verden.

Læs mere om CNN

Comedy Central

Comedy Central

Comedy Central er en amerikansk TV-kanal, der sender underholdningsprogrammer, som fx stand-up, komdier, talkshows og tv-serier. Kanalen er mest berømt for at sende den kontroversielle animerede tv-serie "South Park" og for det politiske satire-talkshow, "The Daily Show".

Læs mere om Comedy Central

Trace Urban HD

Trace Urban HD

Trace Urban HD er en musikkanal med det nyeste indenfor hip hop og R&B, pop og dance. Sendefladen på Trace Urban består af 90% musik med de nyeste musikvideoer og 10% underholdningsprogrammer om kendisser, trends og musik.

Læs mere om Trace Urban

Kanaler i ugearkivet pr. tv-pakke

Klik i oversigten og se, hvilke kanaler, du kan se på din iPad og via tv-boks afhængig af din tv-pakke:

Local
Family

Ugearkiv

Kanal 5

Kanal 5

Actionpacked underholdning, nervepirrende krimiprogrammer og stærke reportageserier. Kanal 5 er hele Danmarks underholdningskanal med en bred vifte af dansk produceret underholdning, højspændte reportager og de bedste og største udenlandske film og serier. Kanal 5 er desuden hjemmebane for alle Danmarks fodbold-VM-kvalifikationskampe. 

Læs mere om Kanal 5

Disney Channel

Disney Channel

Disney Channel er en børnefavorit og med god grund. På Disney Channel får børnene underholdning med alle de kendte og elskede Disney figurer, nye børne-serier til både store og små og alle de populære film med Løvernes Konge, Biler og mange andre Disney klassikere.

Læs mere om Disney Channel

Disney XD

Disney XD

Disney XD er kanalen til de 6-14 årige med programmer med action, sport og fuld fart over feltet. Disney XD er kendt for superhelte-serierne Avengers og Ultimate Spiderman. På kanalen får børnene den kendte kvalitet fra Disneys verden med særlig fokus på action og sport. 

Læs mere om Disney XD

Disney Junior

Disney Junior

Disney Juniors er Disneys kanal til de 2-7 årige. Tegnefilmene på Disney Junior er en blanding af magiske fortællinger, kendte figurer og musik, og lærerige og sjove udfordringer til børnene. På Disney Junior forsøger man at få barnet aktivt med og lære dem nye og sjove egenskaber, mens de ser tv. Tegnefilmene på Disney Junior lærer børnene om alt fra tal og former til samarbejde og at passe godt på hinanden.

Som en ekstra service kan du se Disney Junior on demand på din computer via vores filmtjeneste go.canaldigital.dk. 

Læs mere om Disney Junior

Nick Jr.

Nick Jr.

Nick Jr. er den kendte børne-kanal Nickelodeons lillebror med tegnefilm henvendt til børn mellem 2-6 år. Nick Jr. byder på intelligent og sjovt tv til børn. Kanalen gør meget ud af at underholde seerne på en undervisende måde. Programmerne er selvfølgelig på dansk og kanalen er fri for reklamer.

Læs mere om Nick Jr.

Cartoon Network

Cartoon Network

Cartoon Network er indbegrebet af sjov, eventyr og underholdning for børn. Som hjemsted for nogle af verdens mest kendte og elskede tegnefilmsserier kan Cartoon Network byde seerne på blandt andet Ben 10, Gumballs fantastiske verden og den Emmy-vindende serie Eventyrtid. Kanalen er 100 % på dansk.

Læs mere om Cartoon Network

National Geographic Channel

National Geographic Channel

På National Geographic Channel HD får du smukke billeder, stærke dokumentarer og opdagelsesrejser kloden, kroppen og universet rundt. Du bliver frem for alt også klogere – på dig selv, dine nærmeste og verden omkring dig. 

Læs mere om Nat Geo Channel HD

Nat Geo Wild HD

Nat Geo Wild HD

NatGeo WILD HD trækker på National Geographic Societetets mere end 125 års erfaring med at finde og beskrive de flotteste, vildeste og mest utilgængelige pletter på verdenskortet. På kanalen får du velproduceret og eksotisk natur-tv og lærerige programmer om samspillet mellem mennesker og dyr.

Læs mere om Nat Geo Wild HD

HISTORY HD

HISTORY HD

Tag med på en fantastisk rejse, hvor den moderne verden møder de historiske rødder, og originale mænd lever utrolige liv. HISTORY® giver et underholdende, autentisk og spændende indblik i en inspirerende verden, der er meget mere end bare historie.

Læs mere om HISTORY Channel HD

Animal Planet

Animal Planet

Vilde dyr, søde dyr, mystiske dyr og farlige dyr. Dyr, som du har lyst til at kramme og dyr, som kan slå dig ihjel. Dyr, som du aldrig har hørt om og dyr, som du ser hver dag. Kort sagt: Animal Planet er bare dyr!

Læs mere om Animal Planet

Travel Channel HD

Travel Channel HD

Travel Channel HD er en dokumentarkanal, som får dig til at drømme om eksotiske destinationer verden over. Du kommer tæt på naturen, kulturen og befolkningen verden rundt og får inspiration til din næste rejse i de talrige dokumentarprogrammer med eventyrlystne værter.

Læs mere om Travel Channel HD

BBC BRIT

BBC BRIT

BBC BRIT sender originale dramaserier, engelsk comedy og underholdningsprogrammer. BBC BRIT er kanalen, som står bag engelske bilprogram Top Gear. Det er også på BBC BRIT at seerne kan se nogle af Storbrittaniens bedste komikere, som optræder live på kanalen.  

Læs mere om BBC BRIT her

BBC Earth

BBC Earth

BBC earth er kanalen for faktuel underholdning. På BBC earth får du udvidet din horisont med dokumentarprogrammer med fokus på historie, natur, videnskab og teknik. Velkendte og smukke naturhistoriske udsendelser, men også de hæsblæsende, fart over feltet dokumentarer, der viser vores planet fra helt nye og overraskende sider, kan findes på BBC earth.

Læs mere om BBC earth

Om GO Plus

Hvad er GO Plus?
Hvad koster GO Plus?
Jeg betaler jo allerede for kanalerne – hvorfor skal jeg betale for GO Plus?
Hvad er GO filmleje og hvad er GO Plus?
Hvad kan jeg se på min tablet og smartphone?
Hvad kan jeg se på computer?
Hvordan får jeg adgang til GO Plus?
Jeg har problemer med at se GO i Crome?
Hvorfor kan jeg ikke se alle tv-kanalerne på computer, smartphone og tablet, der er i min tv-pakke?
Kan jeg downloade indhold, og se det uden internetforbindelse?
Hos andre udbydere er lignende tjenester gratis, hvorfor koster det penge hos jer?
Hvis jeg downloader app’en og bruger GO Plus nu, bliver jeg så automatisk trukket betaling for GO Plus?
Kan jeg afbestille mit tv-abonnement og fremover kun se tv på mine mobile enheder?
Hvilke versioner af Android understøtter Canal Digitals GO app?
Hvilke iOS kan jeg bruge?

*Forudsætter tv-pakke fra Canal Digital og tilmelding til Betalingsservice 9,75 kr./md. ellers 49 kr. pr. faktura. Canal Digital Go Plus vil blive pålagt et gebyr til Copy Dan og Koda. Canal Digital og Copy Dan har endnu ikke aftalt afgiftens størrelse. Din tv-pakke afgør udbuddet af film og serier i GO. GO på iOS og Android devices forudsætter internetadgang enten via 3G, 4G eller wifi. GO understøtter ikke Windows Mobile. GO Filmleje: Lejefilm fra 19 kr. pr. film. Første film uden beregning via tv-boksen. Ingen binding. Vi tager forbehold for pris- og produktændringer.

  citat