Med vores Family TV-pakke får du eksklusiv adgang til nogle af de bedste film og hele sæsoner af serier – fra de velkendte klassikere til de nyeste af slagsen. Udvalget af film og serier bliver suppleret løbende, så der hele tiden kommer mere fantastisk underholdning, som er frit tilgængeligt for dig.

Inkluderet i Family TV-pakken

Serier vi anbefaler

Empire

Empire er et stort, nyt drama, som følger Lucious Lyon, direktøren for et musikimperium, som har været på...

Prison Break

Lincoln Burrows sidder på dødsgangen og venter på at blive henrettet for et mord, men hans yngre bror Michael er overbevist om...

Bones

Den retsmedicinske antropolog Dr. Temperance Brennan går sammen med FBI-agent Booth om efterforskningen på det berømte...

På filmlisten finder du klassikere som ’Godfather’ I, II og III, ’Shutter Island’, ’True Grit’, ’Star Trek Into the Darkness’ og ’The Ring’. Og du kan godt glæde dig, for i løbet af de kommende måneder bliver film som ’Baywatch’, ’Ghost in the Shell’, ’Transformers: The Last Knight og Mother!’også tilgængelige via Paramount+.

Jack Reacher

Jack Reacher: Never Go Back

Tom Cruise er tilbage i rollen som freelance ex-militarist Jack Reacher. Denne gang skal Reacher undersøge en konspiration for at rydde sit eget navn og redde sine allierede. Kan ses i playtjenesten indtil 29. juni.

Gudfadern

Godfather

Francis Ford Coppolas episke historie om mafiafamilien Corleone anses af mange som verdens bedste filmtriologi. Fantastiske omgivelser, verdensklasse skuespil og nervepirrende spænding. Kan ses i playtjenesten indtil 29. december.

Populære serier fra Comedy Central og MTV

Udover filmbiblioteket, er flere populære tv-udsendelser fra Comedy Central og MTV inkluderet. Se for eksempel den anerkendte komedieserie "South Park". Lige nu finder du sæson 17-20 i playtjenesten.

South Park

Som kunde hos os har du adgang til Canal Digital playtjenesten, så du kan se tv, film og serier, når og hvor det passer dig – på mobil, tablet, computer og tv.