Med vores Family tv-pakke får du eksklusiv adgang til nogle af de bedste film og hele sæsoner af serier – fra de velkendte klassikere til de nyeste af slagsen. Udvalget af film og serier bliver suppleret løbende, så der hele tiden kommer mere fantastisk underholdning, som er frit tilgængeligt for dig.

Inkluderet i Family tv-pakken

Serier vi anbefaler

Marvel's Agent Carter

Howard Stark bliver anklaget for at have anvendt sit mest dødbringende våben, beder han Peggy om hjælp til at finde de skyldige og rense sit navn...

Bones

Den retsmedicinske antropolog Dr. Temperance Brennan går sammen med FBI-agent Booth om efterforskningen på det berømte, uløste mord på en ung, kvindelig...

The X-Files

Serieklassikeren hvor en ung FBI-agent bliver sat til at holde øje med en anden agent, men hun bliver draget ind i hans efterforskning af paranormale og uforklarede hændelser...

Paramount+ er inkluderet i Family tv-pakken. Det betyder du hvert år får mulighed for at streame de 10-15 største og nyeste film kort efter de forlader biografen. På filmlisten finder du klassikere som Godfather I, II og III, Shutter Island, True Grit, Star Trek Into the Darkness og Top Gun. Dertil kommer en række blockbustere som Mission: Impossible filmene, Cast Away, War World Z samt nyindspilningen af Baywatch.

Gudfadern

Godfather

Francis Ford Coppolas episke historie om mafiafamilien Corleone anses af mange som verdens bedste filmtriologi. Fantastiske omgivelser, verdensklasse skuespil og nervepirrende spænding. Kan ses i playtjenesten indtil 29. december.

Baywatch

Baywatch

Baywatch er tilbage. Da en farlig forbryderbølge rammer stranden, leder den legendariske Mitch Buchannon (Dwayne Johnson) sine seje elitelivreddere for at bevise, at man ikke behøver et politiskilt for at redde dagen. Kan ses i playtjenesten indtil 15. oktober.

Populære serier fra Comedy Central og MTV

Udover filmbiblioteket, er flere populære tv-udsendelser fra Comedy Central og MTV inkluderet. Se for eksempel den anerkendte komedieserie "South Park". Lige nu finder du sæson 17-20 i playtjenesten.

South Park

Som kunde hos os har du adgang til Canal Digital playtjenesten, så du kan se tv, film og serier, når og hvor det passer dig – på mobil, tablet, computer og tv.