Med vores Underholdnings-pakke får du eksklusiv adgang til nogle af de bedste film og hele sæsoner af serier – fra de velkendte klassikere til de nyeste af slagsen. Udvalget af film og serier bliver suppleret løbende, så der hele tiden kommer mere fantastisk underholdning, som er frit tilgængeligt for dig.

Inkluderet i Underholdnings-pakken

Med vores streamingtjeneste får du adgang til de nyeste premiere og sæsoner af de fedeste og mest populære TV-serier. Læn dig tilbage og nyd alle dine favoritserier samlet ét sted.

Marvel's Agent Carter

Howard Stark bliver anklaget for at have anvendt sit mest dødbringende våben, beder han Peggy om hjælp til at finde de skyldige og rense sit navn...

The X-Files

Serieklassikeren hvor en ung FBI-agent bliver sat til at holde øje med en anden agent, men hun bliver draget ind i hans efterforskning af paranormale og uforklarede hændelser...

Populære serier fra Comedy Central og MTV

Udover filmbiblioteket, er flere populære TV-udsendelser fra Comedy Central og MTV inkluderet. Se for eksempel den anerkendte komedieserie "South Park". Lige nu finder du sæson 17-20 i playtjenesten.

South Park

Paramount+ er inkluderet i Underholdnings-pakken. Det betyder du hvert år får mulighed for at streame de 10-15 største og nyeste film kort efter de forlader biografen. På filmlisten finder du klassikere som Indiana Jones, Grease og Beverly Hill Cop filmene. Dertil kommer en række blockbustere som Mission: Impossible filmene, Cast Away og Downsizing.

Indiana Jones og Templets forbandelse

I denne kassesucces må Indiana Jones redde nogle børn, der er blevet kidnappet af religiøse terrorister i Østen, der tilfældigvis har nogle stjålne, hellige juveler.

Cast Away

Chuck Noland er en Federal Express-effektivitetsekspert, der bliver strandet på en øde ø efter et flystyrt. Han bliver tvunget til at overleve i isolation og foretager en selvopdagelsesrejse, der forvandler ham både fysisk og psykisk.

Downsizing

Da videnskabsfolk opdager, hvordan man skrumper folk ned til 1,5 meter som en løsning på overbefolkning, beslutter Paul og hans kone Audrey at forlade deres stressede liv for at blive små og leve i et nyt formindsket samfund.

Som kunde hos os har du adgang til vores streamingtjeneste, så du kan se TV, film og serier, når og hvor det passer dig – på mobil, tablet, computer og TV.