Som kunde hos os har du adgang til vores streamingtjeneste, så du kan se film og serier, når og hvor det passer dig – på mobil, tablet, computer og TV.

I Family TV-pakken er der adgang til hele sæsoner af de bedste TV-serier og nogle af de højt elskede Disney-film on demand. Både serier og film suppleres løbende, så der bliver endnu mere fantastisk underholdning for hele familien.

Inkluderet i Family TV-pakken

De mest populære serier samlet ét sted

Med vores streamingtjeneste får du adgang til de nyeste premiere og sæsoner af de fedeste og mest populære TV-serier. Læn dig tilbage og nyd alle dine favoritserier samlet ét sted.

Med Canal Digital-appen får du et stort udvalg af film og serier, som du kan downloade og se på din mobil eller tablet, når du ikke er på nettet.

Når du ikke har netforbindelse
Når du har ustabil eller svag netforbindelse
Når du ikke ønsker at bruge din datapakke på mobilen
Når du vil kunne se film og serier i alle situationer

Både voksne og børn, unge og gamle vil elske de fantastiske film fra Disney. Se en gammel Disney klassiker eller find nye favoritter. Der er mange film at vælge imellem!

Inkluderet i Family TV-pakken

Du kan se tusindvis af film via din TV-boks og computer. Vælg mellem klassikere og premierefilm, og se spænding, action eller drama fra sofaen.