Som kunde hos os har du adgang til vores streamingtjeneste, så du kan se film og serier, når og hvor det passer dig – på mobil, tablet, computer og TV.

De mest populære serier samlet ét sted

Med vores streamingtjeneste får du adgang til de nyeste premierer og sæsoner af de fedeste og mest populære TV-serier. Læn dig tilbage og nyd alle dine favoritserier samlet ét sted.

Inkluderet i Underholdnings-pakken

Masser af indhold til børnene

Hele familien kan samles på sofaen til en aften med det bedste børneindhold - eller hvis dine børn bruger tabletten kan de opleve film og serier fra Disney kanalerne, Nick+, Boomerang mm.

Inkluderet i Underholdnings-pakken

Med Canal Digital-appen får du et stort udvalg af film og serier, som du kan downloade og se på din mobil eller tablet, når du ikke er på nettet.

Når du ikke har netforbindelse
Når du har ustabil eller svag netforbindelse
Når du ikke ønsker at bruge din datapakke på mobilen
Når du vil kunne se film og serier i alle situationer

Filmleje indgår som en del af Grundpakken Lokal og giver dig adgang til at leje mere end 15.000 forskellige titler - bl.a. de nyeste premierefilm. Oplev Filmleje på computer og via TV-boks eller gør brug af ChromeCast og AirPlay som også understøttes. Den første lejefilm du ser - er på husets regning.

Kom godt i gang med streaming

Vidste du, at du kan tage dit TV-abonnement med dig? Med vores streamingtjeneste har du friheden til at streame dine favoritprogrammer når og hvor det passer for dig. Herunder kan du læse mere om, hvordan du gør.