Fotball
© 2018 TV3+

TV3+

Supplér din tv-pakke med TV3+. Den perfekte cocktail af topunderholdning, serier og film og det allerbedste fra sportens verden.

Champions League, Premier League og Superligaen
Formel 1 og NFL for fuld udblæsning
Underholdning, film og serier for hele familien

99 kr. /md. (i tillæg til din TV-pakke)

Formel 1

Tænd for fartglæden!

Canal Digital giver den også fuld gas med Formel 1, så er du til hjulspin og klasse-sport på tv, så kom ud af pitten, når starten går.

NFL

Tænd for kampgejsten!

Canal Digital er også på banen med NFL, så er du til amerikansk fodbold og klasse-sport på tv, så vær på pletten, når fløjten lyder.

Altid inklusiv hos os Samlet værdi 3.661 kr.

Som ny kunde får du altid Oprettelse til 0 kr. Inkl. HD TV-boks, parabol og TV i op til 4 rum og standardinstallation.

Vores TV-bokse har wi-fi. Du kan tilkøbe en harddisk, der gør det muligt at optage, pause/spole og fjernoptage via mobilen.

Med Canal Digital kan du få TV i op til 4 rum, uden at abonnementet stiger. Via vores streamingtjeneste kan du se TV i hele huset på computer, mobil og tablet.

Vores professionelle montører klarer opsætning og installation af parabol, kabelforbindelser og TV-boks. Og de går ikke, før det hele fungerer.

Hos os er streamingtjenesten inkluderet i TV-pakken. Så kan du se live-TV, film og serier, når og hvor det passer dig – på mobil, tablet, computer og TV.

Tilvalg forudsætter tv-pakke fra Canal Digital. Inkl. i Family tv-pakken. Kun til Local - TV3+ 99 kr./md. + tv-pakke. Sæsonkort 399 kr./år. Ingen binding på tilvalg. Tilvalg opsiges ved udgangen af indeværende md. Vi tager forbehold for pris- og produktændringer.

99 kr. /md. (i tillæg til din TV-pakke)