Mr Mercedes
Mr Mercedes

C More Film og Serier

Med C More Film og Serier får du 5 reklamefri film- og seriekanaler med i din tv-pakke. Der er timevis af god underholdning!

Film og serier, børneunderholdning og prisbelønnende dokumentarer
Se de nyeste serier 24-48 timer efter premieren i USA
Omfattende arkiv med film og serier på alle skærme
Første måned 0 kr. - herefter 99 kr./md.

99 kr. /md. (i tillæg til din TV-pakke)

TV-kanaler

C More First HD

Årets største film får tv-premiere først på C More First HD. Med C More First HD får du mulighed for at blive opdateret på de nyeste film længe inden du kan finde dem på andre tv-kanaler og så er alle film helt uden reklameafbrydelser.

C More Series HD

C More Series HD er kanalen, hvor du får adgang til de mest populære tv-serier fra de amerikanske producenter som HBO, AMC og Showtime. Her finder du prisbelønnede serier som Vikings, Peaky Blinders og Modus.

C More Hits HD

C More Hits HD er en bred filmkanal med både nyere og klassiske biografsucceser. På kanalen kan du se storfilm døgnet rundt, og du får også mulighed for at se prisbelønnede, spændende dokumentarfilm. Som på alle C More kanaler får du alle film uden reklameafbrydelser.

C More Stars HD

På C More Stars HD finder du nye og klassiske biografhits med hovedvægten liggende på action, komedier og drama. Se dine favoritter døgnet rundt og helt uden reklameafbrydelser.

SF-kanalen

SF-kanalen fra C More er en nordisk filmkanal med film fra de nordiske lande og de mange dygtige instruktører. På kanalen er der masser af film til børn baseret på Astrid Lindgrens og andre kendte nordiske børneforfattere. Til de voksne er der film fra nordiske instruktører som Ingmar Bergman og Lars von Trier.

Underholdning fra øverste hylde

Årets største film får tv-premiere først på C More Film og Serier. Med C More får du mulighed for at blive opdateret på de nyeste film længe inden du kan finde dem på andre tv-kanaler og så er alle film helt uden reklameafbrydelser.

Vikings
Vikings

De største tv-serier

C More byder på masser af helt nye, dramatiske, sjove, spændende og prisvindende amerikanske serier. Programmerne bliver vist på seervenlige tidspunkter af døgnet og hver dag er der udvalgte premiereepisoder kl. 20.00. Der vises indimellem også udvalgte serie-marathons. Alle programmer er uden reklameafbrud og kanalen sender døgnet rundt.

Det bedste tv til børnene

Med C More får du det bedste indenfor børnefilm og serier. Fra de nyeste og bedste biograffilm til børn som 'Syng', 'Boss Baby' og 'Trolls' til de klassiske børnefilm og serier baseret på Astrid Lindgrens og andre kendte nordiske børneforfattere.

Som kunde hos os har du adgang til vores streamingtjeneste, så du kan se film og serier, når og hvor det passer dig – på mobil, tablet, computer og TV.

Tilvalg forudsætter tv-pakke fra Canal Digital. C More Film og Serier første måned 0 kr. - herefter 99 kr./md. + tv-pakke. Ingen binding på tilvalg. Tilvalg opsiges ved udgangen af indeværende md. Vi tager forbehold for pris- og produktændringer.

99 kr. /md. (i tillæg til din TV-pakke)