Game of Thrones sæson 8 har verdenspremiere på C More d. 15. april
Game of Thrones sæson 8
©2019 C More

C More Film og Serier

Med C More Film og Serier får du 5 reklamefri film- og seriekanaler med i din TV-pakke og timevis af underholdende streaming!

Film og serier, børneunderholdning og prisbelønnende dokumentarer
Se de nyeste serier 24-48 timer efter premieren i USA
Omfattende arkiv med film og serier på alle skærme
Første måned 0 kr. - herefter 99 kr./md.

99 kr. /md. (i tillæg til din TV-pakke)

TV-kanaler

C More First HD

Årets største film får tv-premiere først på C More First HD. Med C More First HD får du mulighed for at blive opdateret på de nyeste film længe inden du kan finde dem på andre tv-kanaler og så er alle film helt uden reklameafbrydelser.

C More Series HD

C More Series HD er kanalen, hvor du får adgang til de mest populære tv-serier fra de amerikanske producenter som HBO, AMC og Showtime. Her finder du prisbelønnede serier som Vikings, Peaky Blinders og Modus.

C More Hits HD

C More Hits HD er en bred filmkanal med både nyere og klassiske biografsucceser. På kanalen kan du se storfilm døgnet rundt, og du får også mulighed for at se prisbelønnede, spændende dokumentarfilm. Som på alle C More kanaler får du alle film uden reklameafbrydelser.

C More Stars HD

På C More Stars HD finder du nye og klassiske biografhits med hovedvægten liggende på action, komedier og drama. Se dine favoritter døgnet rundt og helt uden reklameafbrydelser.

SF-kanalen

SF-kanalen fra C More er en nordisk filmkanal med film fra de nordiske lande og de mange dygtige instruktører. På kanalen er der masser af film til børn baseret på Astrid Lindgrens og andre kendte nordiske børneforfattere. Til de voksne er der film fra nordiske instruktører som Ingmar Bergman og Lars von Trier.

Nogle af årets største film får TV-premiere først på C More Film og Serier. Med C More får du mulighed for at blive opdateret på de nyeste film, længe inden du kan finde dem på andre TV-kanaler, og så er alle film helt uden reklameafbrydelser.

C More byder på masser af helt nye, dramatiske, sjove, spændende og prisvindende amerikanske serier. Du kan blandt andet se topserier som ’Catch-22’ og ’The Spanish Princess’, hvis du vælger at få C More. ’The Spanish Princess’ handler om stærke, historisk magtfulde kvinder. Programmerne bliver vist på seervenlige tidspunkter, og der er udvalgte premiereepisoder kl. 20.00 hver dag. Der vises også af og til udvalgte serie-maratons. Alle programmer er uden reklameafbrud, og kanalen sender døgnet rundt.

Hos os er streamingtjenesten inkluderet i TV-pakken. Så kan du se live-TV, film og serier, når og hvor det passer dig – på mobil, tablet, computer og TV.

Efter den første måned uden beregning fortsætter dit abonnement på C More til 99 kr. pr. md., med mindre du opsiger abonnementet. Uden binding.

99 kr. /md. (i tillæg til din TV-pakke)