Superligaen på Dplay
© 2020 Discovery Networks

+ Dplay Sport & Underholdning

Med Dplay Sport & Underholdning kan du se et bredt udvalg af livesport. Følg 3F Superliga, Europa League, Nations League, Grand Slam tennis, cykelsportens Grand Tours, motorsport fra Le Mans og Formel E og meget mere. Med Dplay Sport & Underholdning kan du se alt det bedste underholdning, når det passer dig – uden reklamer. Du får adgang til eksklusive snigpremierer samt Dplay Exclusive programmer, der kun kan ses på Dplay. Dplay Sport & Underholdning giver dig også adgang til live streaming af 11 TV kanaler (Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2, TLC, Discovery Channel, Animal Planet, ID - Investigation Discovery & Discovery Science). Almindelige reklameblokke indgår i live-tv.

Få adgang til streaming af 11 TV kanaler
Få adgang til en verden af sport
Få adgang til Dplay Exclusive programmer
Få adgang til eksklusive snigpremierer
Se Dplay i hele EU
Ingen binding

179 kr. /md. (i tillæg til din TV-pakke)

Dplay kanaler Sport + Underholdning

Det bedste sport

Se Europa League med Dplay
© 2020 Discovery Networks

Fodbold

Med Dplay Sport & Underholdning kan du følge dit favorithold i både dansk og europæisk fodbold. Se bl.a. udvalgte 3F Superliga kampe, Europa League, landsholdsfodbold i Nations League samt det danske landsholds venskabskampe. Dplay viser også de traditionsrige engelske pokalturneringer FA Cup og Carabao Cup. Med andre ord – er du til fodbold er Dplay din hjemmebane.

Se Giro d'Italia med Dplay
© 2020 Discovery Networks

En verden af sport

Med Dplay Sport & Underholdning får du adgang til et bredt univers af alt den bedste sport fra hele verden. Se serve-essere i verdensklasse i Grand Slam tennis på Dplay; Australian Open, US Open og Roland Garros. På Dplay Sport kan du også se alt det bedste indenfor cyklingens verden; bl.a. de tre Grand Tours; Giro d’Italia, Tour de France og Vuelta a España. Se også masser af motorsport fra bl.a. Le Mans og Formel E, vintersport, golf og meget mere.

Underholdning for enhver smag

Ex On The Beach på Dplay
© 2020 Discovery Networks

Reality

På Dplay kan du se alt det bedste reality, der tager dig helt tæt på nogle af Danmarks største og mest karismatiske personligheder. Følg med på sidelinjen, når nationens fodboldsøn bliver kæreste med en gudesmuk fotomodel i ”Bendtner & Philine”. Og i ”The Olsens” er vi med, når blitzlyset glimter og det perfekte ydre skinner, men også når mascaraen løber og hverdagen melder sig. Se dette og meget mere på Dplay.

Fanget på politiets kamera på Dplay
© 2020 Discovery Networks

Krimi

Er du vild med krimi? Dplay er fyldt med både dansk og internationalt producerede krimiprogrammer, der kan få hårene til at rejse sig på selv de mest hårhudede. Se bl.a. ”Fanget på Politiets Kamera”, ”Profil af en morder” og ”Forbrydelser der rystede Danmark”, hvor vi kommer tæt på nogle af Danmarks største og mest skræmmende forbrydelser, fortalt af de mennesker, der oplevede dem på helt tæt hold. Dplay har krimiprogrammer til mange timer med tæppet op foran øjnene i sofaen.

Over Atlanten på Dplay
© 2020 Discovery Networks

Underholdning

Dplay åbner op for en verden af tempofyldt underholdning. I ”Top Gear – Danmark” er der masser af action, humor, hestekræfter og hård konkurrence, når Felix Smith, Jesper Carlsen og Dar Salim bl.a. tester om en Bentley kan flyve, hvordan en Lamborghini klarer et strandræs og hvad der klarer den norske løjpe bedst; snowboard eller Range Rover? I "Over Atlanten" går bølgerne højt, når vi følger seks nye, kendte danskere på deres livs eventyr i sæson 2.

Gold Rush på Dplay
© 2020 Discovery Networks

Dokumentar

Dplay er også garant for faktuelle underholdningsprogrammer og prisvindende dokumentarer, hvor du bliver taget helt tæt på nye og anderledes verdener. Vi hylder mennesker, som udfordrer grænserne for det muliges kunst og opfindelser, der ændrer liv. Oplev imponerende ingeniørkunst, ekstraordinær bilmekanik, vilde eksperimenter, overlevelsesfærdigheder i vildmarken og et fascinerende persongalleri. Der er masser af programmer på Dplay - det svære bliver at bestemme sig for, hvor du skal starte.

Har du brug for hjælp til at vælge?

Er du ikke helt sikker på, hvilken TV-løsning der passer dig? Så hjælper vi dig gerne. Skriv dit nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Inkluderet for nye kunder

Vi kommer hjem til deg

Klassisk parabol 0 kr.

Den klassiske parabol som leverer super skarpe billeder på alle kanaler.

OnePlace

4K-ready TV-boks 0 kr.

Med vores nyeste TV-boks OnePlace er al underholdning samlet ét sted.

Montering

Standardinstallation 0 kr.

Din lokale montør leverer og installerer det hele for dig.

Vores streamingtjeneste er med i TV-pakken, uden at det koster ekstra. Så kan du se live-TV, dokumentarer og film, lige når og hvor det passer dig.

Forudsætter Grundpakken Lokal. Dplay Sport & Underholdning 179 kr./md. Tilvalg er uden binding og kan fravælges på Min side ved udgangen af indeværende md. Gælder kun nye kunder. Vi tager forbehold for pris- og produktændringer.

179 kr. /md. (i tillæg til din TV-pakke)