HBO
© HBO Nordic AB. All rights reserved. First publication 2019.

+ HBO Nordic

HBO Nordic leverer nogle af verdens største, mest kritikerroste og mest omtalte serier på løbende bånd. Af seriene der snakkes om rundt frokostbordet og i avisspalter i det ganske land, er chancen stor for at mindst én HBO Nordic-serie er repræsentert i samtalerne til enhver tid. 2019 har for eksempel givet os Chernobyl og Euphoria, nye sæsoner af Big Little Lies og Handmaids Tale, og ikke mindst sidste sæson af Game of Thrones. For ikke at glemme norske BeForeigners og svenske Gösta.

Serierne alle snakker om
Se HBO Nordic i Canal Digital-appen
Prisbelønnede serier, klassikerne du må se og helt nye serier
Se HBO Nordic i Canal Digital-appen i EU-lande
Store, internationale serier
Let at finde med stemmesøgning på OnePlace TV-boksen
Nordiske kvalitetsproduktioner
Kun 49 kr./md., når du også har Underholdnings-pakken

99 kr. /md. (i tillæg til din TV-pakke)

...og de banebrydende klassikere

HBO Nordic leverer non-stop nogle af verdens største, mest kritikerroste og omtalte serier. Ud af alle de serier, der bliver talt om ved bordene i kantinen og i mediernes klummer, er der en meget stor chance for, at mindst én fra HBO Nordic altid er repræsenteret. Alene det sidste har vi for eksempel fået Chernobyl og Euphoria, nye sæsoner af Big Little Lies og Handmaid's Tale samt ikke mindst sidste sæson af Game of Thrones. For slet ikke at tale om roste, nordiske serier som Beforeigners og Gösta. Se dem på alle dine enheder, og med appen kan du tilmed se dem i alle EU-lande.

Forudsætter Grundpakken Lokal. HBO Nordic 99 kr./md. Få HBO Nordic til halv pris (49 kr./md.), hvis du også vælger Underholdning. Tilvalg er uden binding og kan fravælges på Min side ved udgangen af indeværende md. Gælder kun nye kunder. Vi tager forbehold for pris- og produktændringer.

99 kr. /md. (i tillæg til din TV-pakke)