HBO
© HBO Nordic AB. All rights reserved. First publication 2019.

+ HBO Nordic

Med HBO Nordic kan du streame nogle af verdens største, mest kritikerroste og omtalte serier. Du får adgang til mere end 4000 serier og film, som du kan se hvor og når du vil. 2019 gav os prisbelønnede serier som Game of Thrones, Westworld og The Handmaid's Tale, Chernobyl og Euphoria og Big Little Lies - for ikke at glemme norske BeForeigners og svenske Gösta. I år kan du bl.a. glæde dig en ny sæson af Westworld, The Outsider, Fargo sæson 4 og Billions sæson 5. Se HBO Nordic direkte på OnePlace TV-boksen, via AppleTV eller på computer, tablet og mobil.

Serierne alle snakker om
Se HBO Nordic i Canal Digital-appen
Prisbelønnede serier, klassikerne du må se og helt nye serier
Se HBO Nordic i Canal Digital-appen i EU-lande
Store, internationale serier
Let at finde med stemmesøgning på OnePlace TV-boksen
Nordiske kvalitetsproduktioner
Halv pris (49 kr./md.*) når du også abonnerer på Underholdning

99 kr. /md. (i tillæg til din TV-pakke)

...og de banebrydende klassikere

HBO Nordic leverer non-stop nogle af verdens største, mest kritikerroste og omtalte serier. Ud af alle de serier, der bliver talt om ved bordene i kantinen og i mediernes klummer, er der en meget stor chance for, at mindst én fra HBO Nordic altid er repræsenteret. Alene det sidste har vi for eksempel fået Chernobyl og Euphoria, nye sæsoner af Big Little Lies og Handmaid's Tale samt ikke mindst sidste sæson af Game of Thrones. For slet ikke at tale om roste, nordiske serier som Beforeigners og Gösta. Se dem på alle dine enheder, og med appen kan du tilmed se dem i alle EU-lande.

Har du brug for hjælp til at vælge?

Er du ikke helt sikker på, hvilken TV-løsning der passer dig? Så hjælper vi dig gerne. Skriv dit nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Forudsætter Grundpakken Lokal. HBO Nordic 99 kr./md. Få HBO Nordic til halv pris (49 kr./md.), hvis du også vælger Underholdning. Tilvalg er uden binding og kan fravælges på Min side ved udgangen af indeværende md. Gælder kun nye kunder. Vi tager forbehold for pris- og produktændringer.

99 kr. /md. (i tillæg til din TV-pakke)