Zombieland - Double Tap
© 2019 Columbia Pictures Industries, Inc. and 2.0 Entertainment Borrower, LLC. All Rights Reserved.

+ V series & film med Viaplay

Med V series & film med Viaplay får du adgang til en verden af underholdning. V series & film universet giver dig hele fem tv-kanaler med film og serier, og oveni får du adgang til Viaplay - en streamingtjeneste med masser af underholdning for hele familien. Med Viaplay får du et stort udbud af de bedste film, store danske og internationale serier og timevis af børneunderholdning. Du kan bl.a. se populære dramaserier som Greys Anatomy, Outlander, og Criminal Minds, populære familiefilm fra Disney eller alle sæsoner af dine yndlings programmer fra TV3 som f.eks. Masterchef og Luksusfælden.

Fem TV-kanaler med populære film og serier i alle genrer
Streamingstjenesten Viaplay med film, serier og børneunderholdning
Nye premierer hver uge. Alt lige fra store Hollywood film til krimiserier
Kun 49 kr./md.*, når du også har pakken Underholdning
Første måned 0 kr. *

99 kr. /md. (i tillæg til din TV-pakke)

TV-kanaler

V film premiere HD

V film action HD

V film hits HD

V film family

V series HD

Ift. Canal Digitals normalpris og vejledende pris som er 99 kr./md. Første måned 0 kr. gælder kun nye kunder.

Viaplay er en af Nordens største streamingtjenester med serier i alle genrer, massevis af film og et stort børneunderholdningsunivers. Du kan f.eks. se den Oscarvindende film Bohemian Rhapsody om bandet Queen, hele samlingen af de ikoniske James Bond film, eller drama- og krimiserier som Lost og Den som dræber. Til de mindste i familien får du tusindvis af episoder fra serie-hits som Gurli Gris, Paw Patrol, Pokémon og Teletubbies. Indholdet kan nemt downloades og ses offline, så I er sikret underholdning i sommerhuset eller på bilferien. Du kan streame Viaplay i hele EU. NB: Viaplay er en app, som du skal downloade. For at få adgang til Viaplay, skal du aktivere din profil. Klik på linket herunder og følg guiden til, hvordan du aktiverer. Du finder også Viaplay-appen under apps og spil på OnePlace TV-boksen.

Har du brug for hjælp til at vælge?

Er du ikke helt sikker på, hvilken TV-løsning der passer dig? Så hjælper vi dig gerne. Skriv dit nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Inkluderet for nye kunder

Vi kommer hjem til deg

Klassisk parabol 0 kr.

Den klassiske parabol som leverer super skarpe billeder på alle kanaler.

OnePlace

4K-ready TV-boks 0 kr.

Med vores nyeste TV-boks OnePlace er al underholdning samlet ét sted.

Montering

Standardinstallation 0 kr.

Din lokale montør leverer og installerer det hele for dig.

Vores streamingtjeneste er med i TV-pakken, uden at det koster ekstra. Så kan du se live-TV, dokumentarer og film, lige når og hvor det passer dig.

Forudsætter Grundpakken Lokal. V series & film med Viaplay: Første måned 0 kr. - herefter 99 kr./md. eller til halv pris (49 kr./md.), ift. vores normalpris og vejledende pris, hvis du også vælger Underholdning. Tilvalg er uden binding og kan fravælges på Min side ved udgangen af indeværende md. Gælder kun nye kunder. Vi tager forbehold for pris- og produktændringer.

99 kr. /md. (i tillæg til din TV-pakke)