Viaplay Film & Serier

Viaplay Film & Serier

Inkl. V series & film kanalerne. Med tilvalgspakken Viaplay Film & Serier kan du streame massevis af film, populære danske og internationale serier og timevis af børneunderholdning. Oveni får du V series & film kanalerne, som giver dig hele fem tv-kanaler med film og serier. Viaplay har et stort udbud af de bedste film, store danske og internationale serier og timevis af børneunderholdning. Du kan bl.a. se populære dramaserier som Greys Anatomy, Outlander, og Criminal Minds, populære familiefilm fra Disney eller alle sæsoner af dine yndlingsprogrammer fra TV3 som f.eks. Masterchef og Luksusfælden.

Streamingtjenesten Viaplay Film & Serier
Se Viaplay Originals direkte i Canal Digital appen
Nye premierer hver uge. Alt lige fra store Hollywood film til krimiserier og børneunderholdning
De fem V series & film kanaler med populære film og serier i alle genrer
Kun 49 kr./md., hvis du også har tilvalgspakken Underholdning *
Ingen binding

99 kr./md. (Forudsætter Grundpakken Lokal)
49 kr./md. med Underholdning

TV-kanaler

V film premiere HD

V film action HD

V film hits HD

V film family

V series HD

Streaming

Viaplay

En streamingtjeneste med serier i alle genrer, massevis af film og et stort underholdningsunivers for børn.

Ift. normalpris og vejledende pris som er 99 kr./md. Første måned 0 kr. gælder kun nye kunder.

Du får Viaplay

Viaplay er en af markedets største streamingtjenester, med storfilm fra Hollywood, eksklusive nordiske krimiserier og en hel række fantastiske amerikanske og britiske TV-serier.

Viaplay

Inkl. fem ekstra V series & film kanaler

V series & film universet giver dig hele fem tv-kanaler med film, serier og børneunderholdning for hele familien.

V series & film

Gentlemen, Ringenes herre og søde julefilm

The Gentlemen er en krimikomedie med bl.a. Matthew McConaughey. Forretningsmanden Mickey Pearson sælger sit pot-imperium og udløser han en dødbringende kamp om herredømmet over sin forretning. Er du mere til eventyrfilm, anbefaler vi varmt Ringenes herre-trilogien, hvor du kan komme med til Midgård, som er beboet af mennesker, elverfolk, hobbitter, dværge, enter, trolde og orker. Se masser af julefilm, bl.a. Last Christmas om Kate, som arbejder som nisse i en julebutik året rundt. Hun er ramt af uheld og dårlige beslutninger, indtil hun møder den søde, mystiske Tom, der udfordrer hendes kyniske syn på verden.

V series & film - film
V series & film - serier

Paranormal ondskab, spindoktorer og gys fra Sydpolen

Vi har samlet 15 sæsoner af Supernatural. Se med, når brødrene Winchester kæmper for at beskytte verden imod dæmoner og andre overnaturlige kræfter. Hyg dig også med komedieserien Spin City - sæson 1-6 med mageløse Michael J. Fox som viceborgmesteren og spindoktoren Michael Flaherty, der huserer på rådhuset i New York. Glæd dig også til Viaplay Original-gyserserien The Head, hvor en udvalgt gruppe forskere skal forblive på en efterforskningsbase på Sydpolen for at holde den i gang under de lange polarnætter.

Har du brug for hjælp til at vælge?

Ring til os på 70 70 18 83, eller bliv ringet op

Er du ikke helt sikker på, hvilken TV-løsning der passer dig? Så hjælper vi dig gerne. Skriv dit nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Smarte pakker

Spar penge med smarte pakker

Hvordan fungerer det? Når du kombinerer udvalgte tilvalg med vores pakker Underholdning (99 kr./md.) og/eller Sport (99 kr./md.) giver vi mindst halv pris på de ekstra tilvalg - helt uden binding og særskilte vilkår. Se, dét er SMART!

Alt dette er inkluderet i TV-pakken

OnePlace

4K-ready TV-boks 0 kr.

Med vores nyeste TV-boks OnePlace er al underholdning samlet ét sted.

Montering

Standardinstallation 0 kr.

Din lokale montør leverer og installerer det hele for dig.

Vi kommer hjem til deg

Klassisk parabol 0 kr.

Den klassiske parabol som leverer super skarpe billeder på alle kanaler.

Henter data

Vores streamingtjeneste er med i TV-pakken, uden at det koster ekstra. Så kan du se live-TV, dokumentarer og film, lige når og hvor det passer dig.

Forudsætter Grundpakken Lokal. Viaplay Film & Serier: Første måned 0 kr. - herefter 99 kr./md. (eller 49 kr./md., hvis du også har tilvalgspakken Underholdning). Tilvalg er uden binding og kan fravælges på Min side ved udgangen af indeværende md. Gælder kun nye kunder. Vi tager forbehold for pris- og produktændringer.

99 kr./md. (Forudsætter Grundpakken Lokal)
49 kr./md. med Underholdning