Få Viaplay Film & Serier hos Canal Digital

Viaplay Film & Serier

Inkl. V series & film kanalerne. Med tilvalgspakken Viaplay Film & Serier kan du streame massevis af film, populære danske og internationale serier og timevis af børneunderholdning. Oveni får du V series & film kanalerne, som giver dig hele fem tv-kanaler med film og serier. Viaplay har et stort udbud af de bedste film, store danske og internationale serier og timevis af børneunderholdning. Du kan bl.a. se populære dramaserier som Greys Anatomy, Outlander, og Criminal Minds, populære familiefilm fra Disney eller alle sæsoner af dine yndlingsprogrammer fra TV3 som f.eks. Masterchef og Luksusfælden.

Streamingtjenesten Viaplay Film & Serier
Nye premierer hver uge. Alt lige fra store Hollywood film til krimiserier og børneunderholdning
De fem V series & film kanaler med populære film og serier i alle genrer
Kun 49 kr./md., hvis du også har tilvalgspakken Underholdning *
Første måned 0 kr. *

99 kr./md. (i tillæg til din TV-pakke)
49 kr./md. med Underholdning

TV-kanaler

V film premiere HD

V film action HD

V film hits HD

V film family

V series HD

Streaming

Viaplay

En streamingtjeneste med serier i alle genrer, massevis af film og et stort underholdningsunivers for børn.

Ift. normalpris og vejledende pris som er 99 kr./md. Første måned 0 kr. gælder kun nye kunder.

Du får Viaplay

Viaplay er en af markedets største streamingtjenester, med storfilm fra Hollywood, eksklusive nordiske krimiserier og en hel række fantastiske amerikanske og britiske TV-serier.

Viaplay

Inkl. fem ekstra V series & film kanaler

V series & film universet giver dig hele fem tv-kanaler med film, serier og børneunderholdning for hele familien.

V series & film

Masser af efterårs-streaming

Oktober byder bl.a. på dansk drama i verdensklasse og ægte girl-power i den nyeste film i Charlies Angels serien. ’De forbandede år’ udspiller sig under 2. verdenskrig i Danmark og giver et indblik i den omdiskuterede samarbejdspolitik under besættelsestiden. I filmen ’Kollision’ kan du glæde dig til, at se Nikolaj Lie Kaas folde sig ud i rollen som en familiefar, der har alt på spil. Og sidst men ikke mindst – så kan du glæde dig til at streame den nyeste ’Charlies Angels’ film. Så er efterårshyggen sikret med masser af underholdning til alle i familien.

De bedste film på Viaplay
De bedste serier på Viaplay

Find din nye yndlingsserie

Her er tre gode tips til de næste serier du bare må se. 2. sæson af den populære og anmelderroste Viaplay Original serie 'Elsk mig' er svensk drama, når det er allerbedst. Vi følger en familie, som alle tackler kærlighed og konflikter. Så skal du glæde dig til den 8. sæson af den glamourøse serie 'Forsidefruer', hvor vi underholdes af de velkendte fruer, som alle lever et liv i rampelyset. Du kan også streame hele 7 sæsoner af den populære serie: 'Sons of Anarchy'. Serien følger en motorcykelklub som er involveret i både ulovlige og lovlige affærer i den lille by Charming.

Har du brug for hjælp til at vælge?

Ring til os på 70 70 18 83, eller bliv ringet op

Er du ikke helt sikker på, hvilken TV-løsning der passer dig? Så hjælper vi dig gerne. Skriv dit nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Spar penge med Smarte Pakker

Spar penge med smarte pakker

Hvordan fungerer det? Når du kombinerer udvalgte tilvalg med vores pakker Underholdning (99 kr./md.) og/eller Sport (99 kr./md.) giver vi mindst halv pris på de ekstra tilvalg - helt uden binding og særskilte vilkår. Se, dét er SMART!

Inkluderet for nye kunder

Vi kommer hjem til deg

Klassisk parabol 0 kr.

Den klassiske parabol som leverer super skarpe billeder på alle kanaler.

OnePlace

4K-ready TV-boks 0 kr.

Med vores nyeste TV-boks OnePlace er al underholdning samlet ét sted.

Montering

Standardinstallation 0 kr.

Din lokale montør leverer og installerer det hele for dig.

Henter data

Vores streamingtjeneste er med i TV-pakken, uden at det koster ekstra. Så kan du se live-TV, dokumentarer og film, lige når og hvor det passer dig.

Forudsætter Grundpakken Lokal. Viaplay Film & Serier: Første måned 0 kr. - herefter 99 kr./md. (eller 49 kr./md., hvis du også har tilvalgspakken Underholdning). Tilvalg er uden binding og kan fravælges på Min side ved udgangen af indeværende md. Gælder kun nye kunder. Vi tager forbehold for pris- og produktændringer.

99 kr./md. (i tillæg til din TV-pakke)
49 kr./md. med Underholdning