Bohemian Rhapsody
© 2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

+ Viasat Film med Viaplay

Med Viasat Film og Viaplay får du adgang til en verden af underholdning. Viasat Film universet giver dig hele fem tv-kanaler med film og serier, og oveni får du adgang til Viaplay - en streamingtjeneste med masser af underholdning for hele familien. Med Viaplay får du et stort udbud af de bedste film, store danske og internationale serier og timevis af børneunderholdning. Du kan bl.a. se populære dramaserier som Greys Anatomy, Outlander, og Criminal Minds, populære familiefilm fra Disney eller alle sæsoner af dine yndlings programmer fra TV3 som f.eks. Masterchef og Luksusfælden.

Fem TV-kanaler med populære film og serier i alle genrer
Streamingstjenesten Viaplay med film, serier og børneunderholdning
Nye premierer hver uge. Alt lige fra store Hollywood film til krimiserier
Halv pris (49. kr./md*) når du også abonnerer på Underholdning

99 kr. /md. (i tillæg til din TV-pakke)

TV-kanaler

Viasat Film Premiere HD

Viasat Film Action HD

Viasat Film Hits HD

Viasat Film Family

Viasat Series HD

Ift. Canal Digitals normalpris og Viasats vejledende pris for Viasat Film som er 99 kr./md.

Viaplay er en af Nordens største streamingtjenester med serier i alle genrer, massevis af film og et stort børneunderholdningsunivers. Du kan f.eks. se den Oscarvindende film Bohemian Rhapsody om bandet Queen, hele samlingen af de ikoniske James Bond film, eller drama- og krimiserier som Lost og Den som dræber. Til de mindste i familien får du tusindvis af episoder fra serie-hits som Gurli Gris, Paw Patrol, Pokémon og Teletubbies. Indholdet kan nemt downloades og ses offline, så I er sikret underholdning i sommerhuset eller på bilferien. Du kan streame Viaplay i hele EU. NB: Viaplay er en app, som du skal downloade. For at få adgang til Viaplay, skal du aktivere din profil. Klik på linket herunder og følg guiden til, hvordan du aktiverer. Du finder også Viaplay-appen under apps og spil på OnePlace TV-boksen.

Har du brug for hjælp til at vælge?

Er du ikke helt sikker på, hvilken TV-løsning der passer dig? Så hjælper vi dig gerne. Skriv dit nummer nedenfor, så ringer vi til dig.

Forudsætter Grundpakken Lokal. Tilvalg er uden binding og kan fravælges på Min side ved udgangen af indeværende md. Gælder kun nye kunder. Vi tager forbehold for pris- og produktændringer.

99 kr. /md. (i tillæg til din TV-pakke)