Vi anbefaler - tv og streaming

Få adgang til de nyeste premiere og sæsoner af de fedeste og mest populærer tv-serier. Dette er din indgang til nyheder og overblik over helt nye serier og nye sæsoner.

Der er massevis af aktuelle og kommende film du bare ikke må gå glip af, som giver alt fra gode grin til spændende historier, der går lige i hjertet.

Canal Digital har alt den bedste sport. Du får fodbold, håndbold, tennis, cykelsport, motorsport, kampsport, EM, VM og OL, der er noget for alle indenfor sportens verden.

Der er massevis af aktuelle og kommende underholdningsprogrammer du bare ikke må gå glip af, som giver alt fra gode grin til spændende historier, der går lige i hjertet.

Skal du have tv til børnene, så er det Canal Digital. Vi har et bredt udvalg af kanaler i børnehøjde med bla. Disney kanalerne, Cartoon Network og de nyeste børnefilm On Demand via Canal Digital Filmleje.

Med vores brede udvalg af kanaler giver vi dig de største og bedste dokumentarserier, der vil facinere og forundre. Der er alt fra den nyeste videnskab til de skarpeste billeder fra dyrenes verden.