EM i håndbold: Danmark i semifinalen

Den 12. januar starter EM i håndbold i Kroatien. Hele Danmark vil se med når Nikolaj Jacobsen og de danske spillere indtager banen. Med en klar målsætning, om at være med helt til slut, ved sit første mesterskab som dansk landstræner, står han og herrerne klar! Se med den 13. januar kl. 20.30 når Danmark spiller sin første kamp i EM i håndbold 2018 mod Ungarn. Få overblikket over sendetidspunkter på TV 2 og TV 2 SPORT her. Med en TV-pakke fra Canal Digital får du altid underholding - på mobil, tablet, computer og TV.

Semifinalen er i hus

Danmark var ikke selv i kamp tirsdag aften i Varazdin, men resultaterne i de to kampe i Danmark gruppe faldt således ud, at en dansk plads i semifinalen ved EM er i hus.

Først tabte Spanien højst overraskende til Slovenien, og så ville semifinalen være sikker, hvis blot kampen mellem Makedonien og Tjekkiet ikke endte uafgjort.

Her vandt Tjekkiet med 25-24 efter en dramatisk afslutning, hvor dommerne måtte se videomateriale igennem. Makedonerne var i angreb og sendte bolden i mål, men den russiske dommerduo var så meget i tvivl om situationen, at de så spillet igennem.

Der blev dømt straffekast til Makedonien, men det blev reddet af Tomáš Mrkva, der sikrede tjekkisk sejr.

Dermed er Danmark klar til kampene om EM-medaljer fredag og søndag.

- Vi glæder os over at være kommet i EM-semifinalen, og vi ser frem til at være tilbage i finaleweekenden ved et stort mesterskab, siger landstræner Nikolaj Jacobsen i en pressemeddelelse.

Spørgsmålet er nu, om Danmark slutter på første- eller andenpladsen. Uafgjort mod Makedonien i onsdagens sidste gruppekamp vil være nok til at få førstepladsen.

Danmark-Makedonien
onsdag kl. 18.15 på TV 2

Senest opdateret: januar 2018
Kilde: TV 2

Stilling

Danmark 6 point
Spanien 4 point
Tyskland 4 point
Tjekkiet 4 point
Makedonien 3 point
Slovenien 3 point

Sidste spillerunde

16.00 Slovenien-Tjekkiet
18.15 Makedonien-Danmark
20.30 Tyskland-Spanien

LÆS OGSÅ: EM i håndbold: Sådan sender TV 2 kampene

Du vælger kvalitet på alle niveauer, når du vælger TV fra Canal Digital: Hvad enten du streamer prisvindende serier og film via vores app eller på TV, eller du ser live-TV med krystalklar billedkvalitet via satellit.