Oversigt: premiere på de danske tv-serier

Er du til danske serier, så er flere nye på vej her i oktober. Få et overblik over de kommende serier her.

Haabet
Foto: Christian Geisnæs / TV 2

‘Kriger’ er et krimidrama om fællesskaber, loyalitet og forræderi blandt krigsveteraner, rockere og politifolk og en kærlighedshistorie mellem veteranen CC, spillet af Dar Salim og politikvinden Louise (Danica Curcic). CC (spillet af Dar Salim) vender hjem efter aktiv militærtjeneste for Danmark i verdens krigszoner gennem ti år. Han er plaget af skyld over sin bedste vens død. Den prisbelønnede forfatter og instruktør Christoffer Boe står bag den nye dramaserie ‘Kriger’ på TV 2, som får premiere 8. oktober.

Anden sæson er en bevægelse fra mørket mod lyset – fra at være splittede til igen at finde sammen som en familie. Karaktererne søger en ny mening med tilværelsen og finder den måske, hvor de mindst ventede den. Hvor første sæson endte i døden, søger anden sæson i bibelsk forstand genopstandelsen. Det bliver en dramatisk rejse mod lyset, og Herrens Veje II handler om at vende tilbage til livet; at overvinde døden og forstå, at vi ikke er skabt til at hele os selv, vi er skabt til at hele hinanden. Sæson 2 er i 10 afsnit og har premiere søndag 14. oktober 2018 kl. 20.00 på DR1.

Sygeplejeskolen - premiere søndag 21. oktober 2018

TV 2 CHARLIE tager os med tilbage til 1950'erne i den nye danske dramaserie 'Sygeplejeskolen'. Efter Anden Verdenskrig oplevede Danmark stor mangel på sygeplejersker, og derfor optog man for første gang mænd på Rigshospitalets sygeplejeskole. Det er dette historiske eksperiment, der nu har givet inspiration til 'Sygeplejeskolen'.

'Sygeplejeskolen' består af seks afsnit á 40 minutter og har premiere på TV 2 CHARLIE fra søndag 21. oktober kl. 20.50.

FRIHEDEN - premiere onsdag 24. oktober kl. 21.00

FRIHEDEN bevæger sig med humor, satire og drama i krydsfeltet mellem et ægtepars triste, grå parcelhusliv i Hvidovre og deres nye dobbeltliv som storsvindlere. På den ægteskabelige front er intimiteten og lidenskaben mellem Nina (Lene Maria Christensen) og Erik (Lars Ranthe) efterhånden lige så hullet, som vandrøret i kælderen og den største spænding er, for Ninas vedkommende, hendes tamme flirt med chefen. Mens ægteparrets genfundne lyssky tilværelse på sin vis truer familiens normale trygge ramme, får den på den anden side også millionerne og adrenalinet til at rulle igen ­– og hvem ved, måske også kærligheden?

FRIHEDEN, er i 10 afsnit á 44 min. og har premiere på TV3 24. oktober kl. 21.00.

Serier på vej

Håbet – ny miniserie

'Håbet', der rammer TV 2 i efteråret 2018, udspiller sig i 1899, hvor vi følger forældreløse Maries kamp for at finde sin far – en sømand, som alle tror er gået ned med sit skib.

Bedrag sæson 3

Det er atter karaktererne Nicky og Alf, som seerne kan glæde sig til at følge. De får selskab af en ny, kvindelig hovedkarakter. Tredje sæson af 'Bedrag' er planlagt til at blive sendt på DR1 i starten af 2019.

Badehotellet sæson 6

Når Badehotellet i 2019 vender tilbage på TV 2 med sin sjette sæson, er der gået seks år, fra vi så personerne sidst. Vi er fremme i sommeren 1939. Hotellet ligger der stadig og får stadig besøg af de samme gæster.

Lykke-Per - ny miniserie

Lykke-Per er en medrivende kærlighedshistorie og en udviklingshistorie om et moderne, ambitiøst menneske, der stræber efter det lykkelige liv og frigørelsen fra barndomshjemmets snævre rammer. Lykke-Per er også en fortælling om valget mellem karriere og familie, og samtidig er Lykke-Per en fascinerende beskrivelse af Danmark i slutningen af 1800-tallet – på kanten af det moderne gennembrud.

'Lykke-Per' forventes at kunne sendes som miniserie på TV 2 i 2019

Den som dræber sæson 2

Den danske serie DEN SOM DRÆBER får en ny sæson. De to hovedrolleindehavere, Natalie Madueño og Kenneth M. Christensen, der i serien spiller henholdsvis politiefterforsker og psykolog, står overfor at skulle opklare to unge pigers forsvinden, mens de prøver at forstå og afkode de konsekvenser, der pludselig opstår, når morderens sind og handlinger bliver mere og mere desperate.

Sæson 2 består af otte afsnit á 45 min. og får premiere på TV3 i starten af 2019.