Ex on the Beach - Danmark på Kanal 4

Realityprogrammet ’Ex On The Beach’ har gået sin sejrsgang over hele verden, og nu bliver det danskernes tur til at opleve det globale fænomen. Programmet tager alt det bedste fra realitygenren: ægte følelser, intriger og vilde personligheder, og krydrer det med noget vi alle kan relatere til, nemlig ekskærester.

Ex on the Beach - Danmark
Discovery Networks Denmark 2018

Ægte følelser, sex og kærlighed

Der vil være masser af ægte følelser, sex og kærlighed, når det internationalt hypede realityprogram 'Ex On The Beach' får premiere i en dansk version senere på året.

Otte smukke, unge mennesker ankommer til luksuriøse Mauritius i troen om, at de skal de skal være med i et klassisk datingprogram. Men det skal de ikke. De skal, til deres store overraskelse, konfronteres med deres ekskærester og tidligere flirts. Mens nogle ønsker at vække den gamle kærlighed til live, er andre mere fokuserede på at få fortalt et par sandheder til deres eks.

'Ex on the Beach' er uforudsigeligt og underholdende, og har kørt med stor succes i andre lande siden 2014, blandt andet hos Discovery Networks Sverige, hvor programmet blev en større succes end det velkendte format 'Paradise Hotel'.

Alt er på spil

'Ex on the Beach' har allerede gået sin sejrsgang over hele verden, og det er ingen tilfældighed. Programmet har taget alt det bedste fra realitygenren: ægte følelser, intriger og vilde personligheder, og krydrer det med noget vi alle kan relatere til, nemlig ekskærester. Hele konkurrenceelementet er skåret væk, så i bund og grund er formatet en klassisk soap med rigtige mennesker og dermed er alt på spil.

'Ex on the Beach'
Juli 2018

Senest opdateret: juni 2018
Kilde: Discovery Networks Denmark

Du vælger kvalitet på alle niveauer, når du vælger TV fra Canal Digital: Hvad enten du streamer prisvindende serier og film via vores app eller på TV, eller du ser live-TV med krystalklar billedkvalitet via satellit.