Politijagt er tilbage på Kanal 5

Det kommer til at gå rigtig stærkt, når Politijagt i 2018 racer over skærmen med en spritny sæson fyldt med ulovlige våben, skandaløse spritbilister og en betjent med en fortid hos det amerikanske politis specialenhed S.W.A.T. Med en TV-pakke fra Canal Digital får du altid underholding - på mobil, tablet, computer og TV.

Trafiksnydere, ransagninger og spritbilister

Den kommende sæson byder på et gensyn med en populær dansk betjent, der jagter trafiksyndere og andre kriminelle i USA. Det tidligere medlem af S.W.A.T. (Special Weapons And Tactics), Thomas Hald, bor og arbejder på den amerikanske østkyst syd for New York. Her har han travlt på vejene i Philadelphia-forstaden, Upper Darby, hvor ulovlige våben og dødelige heroinoverdoser alt sammen er del af en dramatisk hverdag som færdselsbetjent.

Velkendte ansigter i både Danmark og USA

Vi har tidligere mødt Thomas Hald, da Vlado i 2011 var på besøg i USA og oplevede en meget anderledes arbejdsdag som politibetjent, end den han kendte fra Danmark. Denne gang følger vi dog Hald på egen hånd, og får et hidtil uset indblik i arbejdet som amerikansk politibetjent. I den nye sæson af 'Politijagt' følger vi naturligvis også de velkendte betjente Vlado, Henrik, Jørgen og mange af deres kollegaer i det danske færdselspoliti. Her hiver de hårdt arbejdende betjente fat i nakken på de mænd og kvinder, som gør vejene farlige, fordi de enten kører for stærkt, hasarderet eller i påvirket tilstand.

Jørgen lægger hårdt ud med en ransagning af en bil, der fører lidt af hvert med sig. Det starter uskyldigt nok, da han først standser den unge bilist, men det viser sig, at der er både slagvåben og stoffer i bilen. Vlado må til gengæld trykke sømmet helt i bund, da en bilist forsøger at stikke af fra politiets kontrol - men man stikker ikke bare sådan af fra den lokalkendte betjent. Vlado finkæmmer nemlig alle veje i kvarteret, og det giver jackpot. Og det viser sig, at der var en rigtig god grund til at manden forsøgte at stikke af!

Og så kommer Henriks fintfølende politinæse på overarbejde, når han fanger den ene hensynsløse spritbilist efter den anden - herunder en bedsteforælder, der er ude at køre med sit barnebarn, selv om han er alt for fuld til at køre bil.

Politijagt
Premiere onsdag 31. januar kl. 20.00

Senest opdateret: januar 2018
Kilde: Discovery Networks Danmark

Du vælger kvalitet på alle niveauer, når du vælger TV fra Canal Digital: Hvad enten du streamer prisvindende serier og film via vores app eller på TV, eller du ser live-TV med krystalklar billedkvalitet via satellit.